TURNAJE OD SEVERU DO STŘEDU

17.04.2024 16:51

Dne 13.3. se konal GPA U17 turnaj v Ústí nad Labem, kterého se zúčastnil z našeho klubu Jakub Svoboda. Jako obvykle odstartoval mixem. Kuba a jeho benátecká spoluhráčka se dostali do druhého kola, ale tam už nestačili na soupeře, a tak jejich cesta mixem skončila. Pak následoval singl, kde Kuba po slabším výkonu vypadl rovnou v prvním kole. V deblu se Kuba s mosteckým spoluhráčem dostali až do čtvrtfinále, kde po třísetové bitvě nakonec bohužel prohráli, a tak těsně přišli o bronzovou medaili. Kuba si alespoň odvezl pár zkušeností a hezké body.

Ve stejném termínu se konal další ročník turnaje GPA – mem. Ivana Škáchy. Za naše barvy nastoupili – Malví Skrčená, Jan Altera a Michal Morávek. Los našim hráčům přisoudil soupeře, kteří je řádně provětrali před blížící se baráží o extraligu. Nejlepšího výsledku dosáhla ve čtyřhře žen Malví společně s Dominikou Kurzovou. Nejprve v prvním kole porazily na 3 sety silnou dvojici Turoňová – Asusbergerová, aby ve čtvrtfinále opět prověřily mistryně ČR Krpatová-Valentová. Malví s Domčou uhrály 2x 18 a zaznamenaly nejlepší výsledek proti vítězkám celého turnaje.

V neděli jsme pořádali dvoj boj turnajů GPC U15 a U19. Do naší haly zajelo celkem 58 hráček a hráčů, mezi kterými se naši zástupci neztratili. V kategorii U15 získal zlatou medaili Natík Skrčený s Mai Weberovou v mixu, stříbro ve čtyřhře s Pavlem Smilem. Další medaili pro Kladno získala Kája Charvátová ve čtyřhře dívek – krásné 2. místo. V kategorii U19 bojovali jen naši chlapci V. Jonáš a Š. Kruncl. Kluci předvedli výbornou formu, když po velkých bojích v padli až v semifinále.

VÝSLEDKY:

 GPC U15

GPC U19

LIBEREC

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno