1.GP-C kategorií U13 a U17 v Benátkách nad Jizerou

22.09.2014 09:08

V neděli 21. září 2014 pořádal náš středočeský rival Benátky nad Jizerou 1.GP-C kategorií U13 a U17. Turnaje se zúčastnila velmi početná skupina hráčů a hráček našeho klubu ve složení: Jan Altera, Radek Janošov, Vojtěch Volt, Pavel Hrubec, Martina Suchánková, Vojtěch Dvořák, Anežka Nováčková, Veronika Řehořová, Sonja Schořová, Petra Janošová, Jana Hašková a Monika Dufková.

V kategorii U17 se nejlépe dařilo Anežce, která dokázala vyhrát dvouhru, s Pelcem (Hořovice) smíšenou čtyřhru a s Verčou nakonec přidaly i vítězství ve čtyřhře dívek. Druhé místo ve čtyřhře vybojovala Petra se Sonjou. Třetí místa přidali v mixu Veronika s Vojtou a Petra s Martinem Štětinou (Týnec nad Sázavou). Postup na GP-A U17 si z našich hráčů vybojovala Anežka a Veronika. Nepříjemností se stal zraněný kotník, tentokrát pro změnu Veroniky, který zastavil naši hráčku již v semifinále dívčí dvojhry. Dobrou zprávou je, že na vyléčení má Verča celý měsíc a v Českém Krumlově by tak snad chybět neměla.

Podobně úspěšný, jako Anežka v U17, byl v kategorii U13 Honza Altera, který vyhrál dvouhru, s Radkem čtyřhru a mixu s Martinou skončili třetí. Druhá místa přidal Pavel ve dvouhře, Pavel s Vojtou ve čtyřhře, Radek s Adélou Brejchovou (Nový Knín) v mixu a Martina se stejnou hráčkou ve čtyřhře dívek. Třetí pak skončili Radek ve dvouhře, Honza s Martinou a Pavel s Magdou Komínkovou (Hořovice) v mixu. Na GP-A U13 v Mostu si tak vedle Michala Morávka a Adély Schořové, kteří měli zajištěn přímý postup, zahrají i Honza, Pavel a Radek. 

...a něco pro pamětníky...v této době byl kotník v nejlepším pořádku...   

Všem hráčům a hráčkám, kteří postoupili na GP-A, gratuluji, všem ostatním děkuji za reprezentaci klubu, a nesmím zapomenout na poděkování rodičovskému doprovodu za podporu svých ratolestí.

 

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno