1.GPA U17 – DÁLNÝ VÝCHOD aneb TRADICE PÁRŮ POKRAČUJE

21.02.2017 09:16

Třetí únorový víkend se Michal Morávek jako jediný zástupce našeho klubu vydal na druhý konec naší republiky, kde se konal celostátní turnaj 1. GPA kategorie U17. V naší „oblíbené“ Orlové zkusil zúročit tréninkovou dřinu a přetavit v nějaký dobrý výsledek.

            Michal byl kvalifikován ve všech třech disciplínách a největší naděje na lepší umístění jsme si dělali ve smíšené čtyřhře, ve které startuje se svoji parťačkou Kačkou Mikelovou z Radotína. Michal s Katkou byli nasazeni jako třetí a tudíž měli první kolo volné. Jako již mnohokrát se nedokázali s touto výhodo-nevýhodou srovnat, podcenili předzápasovou přípravu a jedním kolem rozehraný pár Mádle-Hořínková jim vystavil stopku hned na začátku.

            V singlu Michal využil losu do středu tabulky a dobrým výkonem prošel až do čtvrtfinále, kde po prohře s J.Viktorou skončil na konečném 5.-8. místě, což je jistě příjemným překvapením. Tento výsledek jej katapultoval na desáté místo celorepublikového žebříčku a zajistil přímý postup na další GPA.

            V královské disciplíně při absenci Michalova parťáka Dominika, zkusil spojit své síly s Adamem Malým z Benátek nad Jizerou. Hned v kole prvním, však narazili na těžkého soupeře Dostál-Brázda a výsledek (10,11) mluví za vše. Jak správně podotkl Slávek z Benátek: „Tak to se moc nepovedlo„ , avšak nevadí, není všem badmintonovým dnům konec.

Kompletní výsledky z turnaje po kliknutí na obrázek

autor: Pavel

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno