1. GPA U17

29.10.2014 12:30

Tuto sobotu se v Českém Krumlově konal 1. GPA kategorie U17. Za BaC  Kladno se turnaje měly zúčastnit pouze Anežka s Verčou. Verča se na tento turnaj kvalifikovala v deblu, ale nakonec díky postavení v žebříčku se dostala i do hlavní soutěže v singlu. Zdravotní problémy ji ale nakonec nedovolily na tomto turnaji předvést své badmintonové schopnosti.

Zbylo to tedy jen na Anežce, aby pro oddíl získala nějaký ten bod a sama si případně zlepšila dosavadní postavení v žebříčku.  Mix, který tentokrát hrála s Kristianem Lecianem z pražské Astry, se moc nevyvedl a tak se po prvním kole mohla soustředit na následné singly.  Tam bez větších problémů přešla přes pardubickou Adélu Seibertovou.  V následujícím kole byl soupeř už mnohem těžší. A tak prosecká Míša Zelinková po třísetové bitvě vystavila Anežce stopku do nedělních zápasů.

Míša se nakonec stala Anežčinou parťačkou na debla, kde obě holky ve druhém kole trošku potrápily vítěze celého turnaje, Terky Járovou a Švábíkovou.

Anežka si nakonec zajistila na následné GPA přímý postup. Mnohem důležitější je ovšem pocit, že se dá hrát i s hráčky výše postavenými.

autor: Jarda N.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno