1. GPC U15, Kladno

25.01.2017 18:57

V zasněžené neděli dne 15.1. se na domácí půdě pořádal  GP C U15 pro hráče Středočeské oblasti, který byl zároveň postupový na GPA. Za tuto kategorii jsem nastoupil já  Honza Altera spolu Lukášem Bystřičanem, Kačkou Svobodovou, Barčou Vernerovou a Evčou Tomáškovou.  

Po celý den se mi dařilo, měl jsem šťastnou pravačku, ale bohužel na tři medaile to nestačilo. Přesto s dvěmi zlatými a  svým výkonem jsem vcelku spokojený. V mixu jsem nastoupil s Magdou Tyrmerovou se kterou jsme nakonec doputovali  až do finále a tam uspěli proti hráčům z Benátek. Rád bych jí poděkoval za její výkon. Ve čtyřhře jsem hrál s Lukášem, ale soupeř byl dnes nad naše síly a tady jsme vypadli hned v prvním kole. Zato singl se vyvíjel nejlíp ze všech, soupeře jsem roznesl na kopytech a právem si  vybojoval postup na již zmíněný turnaj GPA. Nebýt mého nejlepšího trenéra Dana Skrčeného tak by se mi to asi nepovedlo.

Autor: Honza

Pro Lukyho a Kačku to byl už turnaj, kde se jim podařilo ochutnat sladké plody vítězství a to společně v mixu, Barča zvítězila nad svou klubovou spoluhráčkou Evčou. Pro všechny to byla dobrá zkušenost a děkuji za dobrou reprezentaci klubu.  Poděkování patří také rodičům, kteří přinesli dobroty, které nám všem dodávaly energii do turnajového dne:)

Autor: Dan

Výsledky: Formular_vysledku_U15 GPC _2017_Kladno.xlsx (26659)
GPC 1 pavouk U15_Kladno 15_1_2017.xls (58368)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno