2.GP-A U13

30.11.2013 19:50

O prvním adventním víkendu se uskutečnilo 2.GP-A kategorie U13. Tentokrát se pořadatelství ujal, a myslím že výborně, badmintonový oddíl Baník Most. V krásně zrekonstruované sportovní hale se na šesti kurtech představila kompletní česká špička této věkové kategorie. Náš oddíl zde měl dvojí zastoupení v Michalu Morávkovi a Adéle Schořové. Každý z nich zde však byl v trochu jiné pozici. Zatímco Adéla si užívala premiéru na turnaji kategorie A, Michal zde již byl v pozici nasazeného hráče. Jedna věc jsou papírové předpoklady a druhá věc je skutečnost. O tom by mohl Michal vyprávět a hlavně by určitě rád na tento turnaj co nejrychleji zapomenul.

skupinka ostřílených mazáků při nástupu...tady mu bylo ještě do smíchu...

 Nejprve společně s Veronikou Čihákovou nestačil na pár Herzán - Fantová, pak prohrál po velmi slabém výkonu s Martinem Slívou a kalich hořkosti si vypil do dna ve čtyřhře s Michalem Grundem proti páru Hrabiec - Kůr. Slabou náplast na pošramocené sebevědomí si musel tvrdě vydřít v zápase o umístění s Ondrou Šilhanem. Od Adély se při její první účasti na GP-A nic moc nečekalo. O to sladší byl hned první zápas, ve kterém s Janem Viktorou porazili pár Šilhan - Černá. V dalším zápase již sice nestačili na třetí nasazený pár Pavlíček - Zuzáková, ale ostudu určitě neudělali.

barevně sladění Honza s Adélou po prvním zápasu...

Ve dvouhrách, jak proti Foukalové, tak proti Chadimové, tahala bohužel od začátku za kratší konec provazu. Škoda že do toho nedala trochu více srdíčka. Ve čtyřhře s Terezou Černou proti páru Čiháková - Slivková, už bylo bohužel veškeré snažení marné. Tady byly holky o několik tříd horší. Co říci závěrem? Doufám, že se ze svého dnešního výkonu Michal co nejdříve oklepe (každý má někdy den BLBEC) a bude zase předvádět hru oku lahodící. Adélce gratuluji k prvnímu vítězství a doufám, že brzy přidá další. Bude to chtít od obou hodně tvrdé práce.

 

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno