2. KOLO 2. REGIONÁLNÍ LIGY

06.11.2019 19:44

V sobotu 26. října jsme se sešli, resp. spíše sjeli (Po trasách z Pardubic, z Karlova náměstí a z Kladna) do sportovního areálu Hamr Braník ke dvěma utkáním 2. kola 2. REGIONÁLNÍ LIGY PRAHA A STŘEDNÍ ČECHY.

BaC Kladno B x SK Hamr Praha B  1:7

My jsme makali a soupeř dělal body. Tak nějak by se dal ve stručnosti popsat náš výkon. Celkový výsledek ovlivnilo (opět) několik třísetových bitev bez vítězného bodu pro naše barvy… Jediný úspěch a tedy vyhraný zápas zaznamenali Martin s Honzou ve druhé čtyřhře. I přes bojovný výkon opět až příliš drtivý výsledek.

BaC Kladno B x Astra Praha C 2:6

V tomto utkání to kapitán Jirka vzal na sebe. Postavil se do zápasu dvouhry a bodoval, druhý bod přidal společně s Vráťou v první čtyřhře mužů. Na tyto výkony se již nepodařilo nikomu dalšímu navázat, a tak se z konečného vítězství radovala Astra Praha C. Celkový výsledek ovlivnilo (ano, opět) několik třísetových bitev v náš neprospěch…

Suma sumárum, obdobná situace jako v prvním kole, kdy se nám nepodařilo třísetové zápasy dotáhnout do vítězného konce…

Týmu nechybí nasazení a odhodlání, takže nezbývá než makat a věřit, že to prostě zlomíme J Náladu jsme si spravili u oběda a vychlazené „limonády“.

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=BCE82986-E4A5-4997-8AC5-79FBD5C1D6CE&d=20191026

autor: Adam Č.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno