2. REGIONÁLNÍ LIGA - 2. KOLO

24.01.2019 12:39

Na druhé kolo ve 2. regionální lize jsme se vydali do Králova Dvora. Čekali nás dosud suverénní Benátky nad Jizerou B a Dobřichovice. Na utkání jsme vyrazili v sestavě 5+3, a to včetně Verči, která badmintonovým dopolednem proložila náročné zkouškové období a také Monči D., která se po delší nemoci opět postavila na kurt. Tradičně nechybělo občerstvení – palačinky a tentokrát jablečný štrůdl.

Proti Benátkám B jsme předvedli bojovný výkon, nicméně na výhru a nakonec ani na remízu to nestačilo. Silný soupeř nám nedal příliš možností kde alespoň remízu vybojovat. Po dvouhrách bylo skóre 1:3 z našeho pohledu, jediným úspěšným singlistou byl nejmladší člen týmu Honza, toho dne debutant na družstvech dospělých. Naději ještě vykřesaly Verča s Mirčou ve čtyřhře žen, nicméně po obou čtyřhrách mužů už bylo rozhodnuto o výhře Benátek B. To ale nic neměnilo na tom, že v posledním zápase Vráťa s Verčou předvedli velice bojovný výkon a v dramatickém zápase, po dvou koncovkách v nastavení se jim podařilo ve třetím setu zvítězit a přidat tak třetí bod. Celková prohra 3:5 mrzí, nicméně toho dne to bylo zřejmě naše maximum.

V dalším utkání jsme se postavili proti Dobřichovicím, po drobné úpravě sestavy ve dvouhře mužů a zamícháním ženské sestavy jsme tentokrát ubojovali všechny čtyři dvouhry. Tím, že soupeř proti nám nepostavil čtyřhru žen, jsme tímto momentem měli jistotu výhry v utkání. Soupeř korigoval výhrou ve druhé čtyřhře a po posledním zápase smíšené čtyřhry jsme se mohli radovat z konečného vítězství 7:1.

Před posledním kolem na domácí půdě máme velkou šanci umístit se na konečném druhém místě a případně potrápit Benátky B při cestě za vítězstvím a případné účasti v baráži.

Sportu zdar a badmintonu zvláště! Tak zas v březnu!

autor: Adam Čechura

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno