2. regionální liga

17.12.2019 13:03

Ve třetím kole 2. regionální ligy jsme zavítali na půdu Astry Praha, kde nás čekala 3 těžká utkání.

První předpoklad a první badmintonové pravidlo každého hráče zní vzít si s sebou na turnaj boty, vše ostatní dá půjčit. Zde je odpověď na to, proč jsem nestihl první utkání a detailně si prohlédl metro linky A, když jsem ho ráno přejel téměř celé tam a zpátky 2x J

Proti Benátkám po dalším bojovném výkonu celého týmu a ze čtyř třísetových zápasů podařilo zvítězit však v jediném. To zároveň znamenalo náš jediný bod a přísnou prohru 1:7.

Dalším týmem, který nás prověřil, byl Meteor C. Vzdorovali jsme statečně, po dvou vyhraných singlech kluků jsme před párovými disciplínami drželi nadějný výsledek 2:2. Párovky však ve všech případech patřili našemu soupeři, nejblíže dalšímu bodu byli Vráťa s Jirkou, kteří prohráli v nastavení třetího setu. Konečný výsledek tedy 2:6.

Posledním soupeřem tohoto hracího kola byla domácí Astra B. Tým sestaven z bývalých ligových hráčů a dravého mládí na nás bohužel vlétl a po dvouhrách a průběžném výsledku 0:4 jsme mohli pomýšlet maximálně na remízu. Bohužel po třísetovém vyrovnaném, leč těsně prohraném mixu jsme bojovali o lepší výsledek. Bod přidali Vráťa s Jirkou ve čtyřhře a opět stylově jim tento den vlastní, tedy v koncovce třetího setu. Eva s Mončou svedly nervydrásající třísetovou bitvu s domácími hráčkami a byly blízko dalšímu bodu, nicméně nakonec se nezadařilo.

Suma sumárum, máme za sebou půlku soutěže. 7 utkání a zatím čekání na výhru či remízu. Máme na čem pracovat. Nicméně, nevěšíme hlavy, pořád nás čeká druhá půlka soutěže, abychom se v tabulce posunuli výše.

KLADNO SE NEVZDÁVÁ !!! a Áda už vůbec ne:)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno