2. RL, DALŠÍ ČÁST SKLÁDANKY DOPLNĚNA

22.01.2018 11:41

V sobotu 20.1.2018 jsme vyrazili v počtu 15ks na další kolo 2. regionální ligy do nedalekých Dobřichovic. Po počátečních zmatcích, kdo s kým hraje se do sebe zakously naše týmy A a B. Nikdo si nic nenechal zadarmo, a i když výsledek pro A tým dopadl jednoznačně 8:0, zápasy jednoznačné nebyly. Ve druhém utkání nastoupil nejprve A tým proti BK Králův Dvůr „B“ a opět naši hráči neponechali nic náhodě a zvítězili jsem 8:0. B tým se postavil silnému soupeři, a to týmu BK Benátky n. J. „B“. Část týmu už před zápasem prověřil oběd v podobě dlouhého čekání na pizzu. Této části týmu jsme vysvětlili, že je potřeba počítat po jídle i s dobou trávení jídla před zápasem:). Všichni dělali, co mohli a u některých to byly i nad poměry dobré výkony, bohužel na soupeře to nestačilo a naši prohráli.

Suma sumárum oba týmy odehráli a v posledním kole se rozhodne o celkovém umístění. A tým hraje o celkové vítězství a šanci se porvat o postup do 1. ligy a B tým hraje o medailové umístění v této soutěži.

Rádi bychom poděkovali také společnosti RAKETSPORT.CZ, která zajišťuje pro naše týmy a klub sportovní oblečení od značky VICTOR a také vynikající doplňky z řady kompresního oblečení od výrobce Compressport Raket. Za tuto podporu dekujeme.  

Výrobky si můžete prohlédnout zde: 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno