3. KOLO EXTRALIGY

21.12.2015 21:05

V předposledním kole extraligy jsme se střetli s adepty na celkové vítězství So RadMet Praha a So Brno.  Nejprve jsme doma hostili So RadMet Praha a celé utkání se bohužel neslo ve velké touze uspět, která nás naopak velice svazovala. Náznak změny, která je s ohledem na momentální stav týmu potřeba
 se ukázala dámská čtyřhra. Naše hráčky Jovana Skrčená s Martinou Vackovou vzdorovaly silným soupeřkám v podobě Bety Bášové s Michaelou Fuchsovou. V prvním setu měly blízku jeho zisku, bohužel drobné zaváhání a možný strach z výhry přinesl nervozitu a zkažení lehkého míče. V nedělním utkání jsme nastoupili proti průběžně prvnímu týmu soutěže So Brno. Bohužel i zde se projevil vánoční duch, který nám bohužel žádné dárky nepřinesl. Pozitivem se ukázala smíšená čtyřhra, do které nastoupili naši mladí Lukáš Holub s Jovanou Skrčenou. Srdnatě bojovali proti sourozenecké dvojici Světničkových a stačilo to bohužel na zisku jednoho setu. I za tento přístup je potřeba pochválit. Body pro tým získala naše největší zahraniční hvězda Lukasz Moren ve dvouhře mužů a čtyřhře mužů společně s Ondrou Králem.

Obě utkání jsme prohráli, ale jak říká klasik: Naděje umírá poslední a my máme šanci v posledním domácím utkání proti ambicióznímu týmu USK Plzeň.

Teď nás čeká pár dní odpočinku a tvrdá příprava na sezónu 2016. Všem fanouškům a těm, kteří nám fandí a pomáhají, děkujeme. Vaší podpory si velice vážíme a pokusíme se vám připravit lepší podívanou, která bude založená na veliké tréninkové dřiny a odříkání. Toto vše bude zahájeno
po vánočních svátcích, i když….

S přáním klidných vánoc a dobrého roku 2016 se těšíme na správný vstup do dalšího roku a všem přejeme, ať se jejich přání splní.

Můj názor na současný stav je jasný zde

ale kdo se směje naposled ten se směje nejvíc:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno