3. kolo soutěží žákovských družstev

13.01.2014 13:59

11. a 12. ledna 2014 se uskutečnilo 3. kolo soutěží žákovských družstev Středočeského kraje. V sobotu do bojů zasáhly družstva A a B v kategorii U15 a v neděli družstvo U13. Sestavy všech družstev BaC Kladno byly bohužel velmi zdecimované zraněními, nemocemi a jinými katastrofami. Áčko našich patnáctek se představilo doma. Torzo sestavy Nováčková, Schořová S., Hartman si vypůjčilo Vojtu Volfa z B-týmu, aby mělo alespoň teoretickou možnost vítězství. Ve skupině o 1. - 6. místo je ale velmi tvrdá konkurence a tak nejprve naši hráči prohráli s Radotínem A poměrem 2:5, hned vzápětí s Benátkami nad Jizerou A poměrem 0:7 a do třetice s Prosekem A také 0:7. Nakonec se však alespoň jednoho vítězství dočkali. V zápase s Astrou B vydřeli výhru 4:3.

Anežka se Sonjou-hlavní tahouni vítězného zápasu. Rozhodující bod daly ve čtyřhře... 

Souběžně s áčkem hrál své zápasy také druhý náš zástupce v soutěži U15. V pražské Vinoři se ve skupině o 7. - 13.místo  představil náš B-tým ve složení Hašková, Schořová A., Altera, Hrubec. Také jim v sestavě chyběli tři hráči. Hlavně absence kapitánky Dufkové byla v rozhodujících chvílích hodně znát. Nejprve podlehli Sokolu Nový Knín 2:5, pak prohráli s Prosekem B poměrem 1:6 a do třetice nestačili na Arion Praha 3:4. I oni se ale vítězného utkání dočkali v podobě kontumační výhry nad družstvem DDM, které se z utkání omluvilo.

Ač naši hráči hráli na hranici svých možností a někdy i za ní, chybějící hráče nahradit nedokázali...

V neděli vyrazilo naše družstvo U13 do Benátek nad Jizerou v sestavě Schořová A. Brejchová, Suchánková M., Volf, Altera, Hrubec, tedy v dostatečném počtu, ale bez stále zraněného Michala Morávka, což se bohužel ukázalo jako klíčové. V prvním utkání si naši hráči poradili s domácím Juniorem Benátky nad Jizerou poměrem 4:1. Ve druhém utkání již ale těsně podlehli Radotínu A 2:3 a toto kolo zakončili zápasem s Astrou A, které podlehli 1:4.

Ani nejlepší trenérské rady, týmová podpora a obrovská bojovnost k odvrácení první porážky nestačily...

Před nedělními zápasy jsem měl trochu obavy, zda nebude na hráčích znát únava z náročného sobotního programu, jelikož všichni s výjimkou Martiny Suchánkové měli v nohou spoustu zápasů ze soutěže U15, ale tyto obavy se nenaplnily. Je vidět, že pokud nás neskolí zranění nebo nemoc, únava nás nedostane. Všem marodům přeji brzké uzdravení.

 

Marek  

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno