BABY KEMP

31.08.2013 08:57

Blíží se nám konec radostných prázdnin a před námi jsou šťastné školní dny. Pro naše nejmenší svěřence byl připraven 4 denní příměstský kemp. První dva dny byly na konci července a sešla se 8 členná  skupina malých badmintonistů, kteří ukázali, že přes prázdniny nic nezapomněli a mají chuť si užívat sportu. Učili se spoustu nových her, odehráli plno míčků a naučili se pár slovíček s pomocí hravé angličtiny.

Druhé dva dny odbyli na konci srpna, kde se sešla další 8 členná parta malých hráček a hráčů. Znovu jsme si osvojili pomocí her správné badmintonové návyky, naučili se stát jako kovboj, zaútočit jako mušketýr, přestřelovali jsme trenéra a na závěr oslavy konce prázdnin upekli buřtíky.

Pro všechny to byly dny plné zábavy a nových zážitků. Děkuji všem trenérům za připravenou akci, dětem za chuť se učit novým věcem, maminkám za uvařené obědy a své ženě Lucce za angličtinu. O příštích prázdninách akci určitě zopakujeme, tak si do svých tréninkových deníčku zablokujte konec července a srpna pro náš kemp, budeme se těšit.

FOTOGALERIE: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/babycamp2013/

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno