BaC na vodě aneb Titanik V.

30.01.2017 13:51

Ahóóój všichni badvodáci. Jsme uprostřed kruté zimy a mojí příjemnou povinností je po roce opět postupně probudit ve vašich badmintonových dušičkách touhu po vodáckém dobrodružství.

         Přestože mám teď plné ruce práce na svých tocích, rybnících, potůčcích a tůňkách s tím , aby moji chráněnci v podobě ryb a ostatních živých tvorů neumrzli, našel jsem si čas určit v letošním vodním kalendáři termín mojí a doufám, že i vaší oblíbené akce BaC na vodě, aneb Titanik.

         Všichni jistě znáte čínský kalendář. Málokdo však tuší, že i vodníci, a nejen ti v Čechách, mají též vlastní, čínskému podobný. Letošní rok je dle našeho vodnického kalendáře ve znamení Sumce. Tudíž s přihlédnutím k průběhu letošní zimy,ročnímu znamení a dalším vodnickým aspektům, jediným možným termínem pro hladký průběh naší akce je třetí červnový víkend 16. - 18.6.

         Letošní, tak trochu jubilejní pátý ročník, bude oproti ročníkům minulým, určen pouze pro členy našeho klubu a jejich rodinné příslušníky.

         Byl bych rád , kdyby tento ročník byl co do počtu BADVODÁKŮ co nejhojnější. Proto mi co nejdříve prosím začněte na známou adresu bacnavode@email.cz posílat přihlášky s vaším jménem a jmény vašich rodinných spoluvodáků. Posádky a lodě vyřešíme v průběhu měsíce března, až jaro vystřídá zimu a vodní toky rozbouří své vody pod tajícím sněhem.

Brzy naviděnou váš Česílko

Tady se můžete připomenout něco z předchozích vodních let:)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno