BADMINTONISTA – ÚŘEDNÍK

06.07.2018 07:35

Ve čtvrtek 28.6.2018 jsme si udělali poslední předprázdninové dostaveníčko, které nebylo o nic menší než členské schůze. Na členskou schůzi byli pozváni všichni členové klubu i jejich rodiče. Projednali jsme loňský rok jak po sportovní stránce, tak po organizační stránce, ale i po ekonomické stránce. Probrali jsme, co nás čeká a nemine o prázdninách – Letní provoz badmintonových kurtů, rekonstrukce WC ženy a další běžné práce pro zkrásnění haly. Probrali jsme věci, které nás čekají po prázdninách, které se dotknou všech členů a tím bylo výše příspěvků, povinnosti a práva členů, brigády na podzim 2018, turnaje na podzim 2018 a další sportovně technické věci. Důležitým bodem bylo projednání oslav 50 let od založení klubu a s tím spojených oslav.

Na závěr bylo poděkování všem trenérům, kteří se snaží ve svém volném čase s maximálním úsilím věnovat našim svěřencům, aby ti dosahovali co nejlepších výsledků.

Na úplný závěr jsme letos jsme zavedli pro letošní rok novinku a tím bylo ocenění hráčů, kteří nejlépe v loňské sezóně reprezentovali klub a ti byli za své úsilí odměněni sportovním vybavením od klubu. Také se jedná o hráče, kteří svým umístěním na žebříčku pomohli našemu klubu v umístění v tom 20 klubů dobře pracujících s mládeží. Jednalo se o:

Michala Morávka – současná 1 ve dvouhře chlapců v kategorii U17

Jana Alteru – hráč kategorie U 15 v top ten

Veronika Čiháková – hráčka kategorie U19, která zaznamenala velký posun v žebříčku dospělých – 24. místo dvouhra ženy

Adéla Srbová – hráčka kategorie U19, opora týmu družstva dospělých

Zde je první dokument, který vstupuje v platnost od 1.9.2018: IP BaC Kladno 1_2018_Pravidla BaC Kladno_navrh prispevku 2018_2019.pdf (179237)

Naši ocenění hráči:

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno