BADMINTONOVÁ EXHIBICE STOCHOV 2012

04.09.2012 15:30

V neděli 2.9.2012 uspořádal Badminton Club Kladno za podpory Města Stochov a Sportovních areálů města Stochov badmintonovou exhibici mezi BaC Kladno a USK Plzeň. Badmintonová exhibice se konala v prostoru Sportovní haly Stochov, která svými parametry splňuje nejnáročnější kriteria pro pořádání mezinárodních utkání v badmintonu. Pro obě družstva se jednalo o závěrečný test přípravy před zahájením sezóny 2012/2013. Za BaC Kladno do utkání nastoupili: Martina Vacková, Monika Erbenová, Jaroslav Holeček, Dan Skrčený, Radim Dvořák, Michal Severa, Petr Hošek a Marek Teller, za hosty USK Plzeň k utkání nastoupili: Markéta Sobotová, Nikola Fridrichová, Pavel Popilka, Jan Segeč, Přemysl Voráč, Jiří Louda a Jaroslav Sobota.

Na badmintonovou exhibici se sešla i početná skupina diváků, kteří shlédli zajímavá a napínavá utkaní. V prvním zápase proti sobě nastoupili v mixu Jaroslav Sobota s Markétou Sobotovou proti Danovi Skrčenému s Monikou Erbenovou. Zápas dopadl vítězně pro kladenskou dvojici, která zvítězila 2:0 na sety. V dalších utkáních pro BaC Kladno přinesli body Michal Severa ve dvouhře mužů proti Jiřímu Loudovi 2:0 na sety, Jaroslav Holeček proti Pavlovi Popilkovi zvítězil 2:0 na sety, ve čtyřhře žen po dramatickém utkání zvítězily Martina Vacková s Monikou Erbenovou proti Markétě Sobotové s Nikolou Fridrichovou 2:1. Ve čtyřhře mužů nastoupil za BaC Kladno Marek Teller s Petrem Hoškem proti úřadujícímu mistru CR ve čtyřhře mužů Jaroslavu Sobotovi, který hrál společně s několikanásobným medailistou MČR ve čtyřhře mužů Janem Segečem a kladenským badmintonistům se podařilo zvítězit 2:1 na sety. Další body v domácích barvách získali Martina Vacková ve dvouhře žen, Jaroslav Holeček s Radimem Dvořákem ve čtyřhře mužů a Dan Skrčený s Michalem Severou také vy čtyřhře mužů. Jediný bod BaC Kladno ztratilo v 1. dvouhře mužů, kde Marek Teller podlehl Přemyslu Voráčovi.

Exhibice přinesla pro diváky příjemnou podívanou a rádi bychom jim poděkovali za přízeň, dále bychom rádi poděkovali Ing. Stanislavě Fišerové, MPA, starostce města Stochov, která nad akcí převzala záštitu a také zástupcům SAMS, kteří vytvořili dobré podmínky pro konání akce. Všem rekreačním hráčům badmintonu můžeme Sportovní halu Stochov doporučit pro hraní, protože splňuji všechna kriteria pro badminton na nejvyšší úrovni.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno