BADMINTONOVÉ VYBAVENÍ A VYPLETÁNÍ RAKET

18.09.2015 08:18

Nemůžete se rozhodnout jaké badmintonové náčiní si vybrat? Máte prasklý výplet, nebo při hře cítíte, že míček letí jinam, než chcete. Připomíná Vaše smeč jarní vánek větru? Chcete zahájit sezónu kvalitně vybaveni?

Máme pro vás jednoduché řešení:

Provádíme vyplétání badmintonových raket za výhodné ceny. Nabídka výpletů je široká a máme kvalitní výplety od značek VICTOR, Aschway a Yonex. Stačí nás jen kontaktovat a naši vyplétači vám připraví raketu dle vašich přání a z jarních vánků se stanou podzimní vichřice.

Dále máme pro vás připravenu širokou škálu kvalitních badmintonových raket jak pro začínající hráče, tak pro pokročilé. Je tu možnost si vyzkoušet i TOP testovací závodní rakety. V případě zájmu vám vše vysvětlíme a poradíme s výběrem nejvhodnějšího vybavení. Je tu pro vás připraveno další zboží, jako jsou trička, kraťasy, omoty.

Chcete mít vybavení jako špičkový badmintonový hráči a to za nejvýhodnější ceny? Tak stačí k nám přijít, zahrát si a případně otestovat modely raket, se kterými hraje světová badmintonová jednička ve čtyřhře mužů a vítěz letošního Japan Open: LEE Yong Dae (Kor) -

 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno