Baráž o 1. celostátní ligu - doplnění

14.04.2015 10:25

Naše družstvo „B“ se po posledním kole celoroční soutěže vyhouplo do čela tabulky (po zaváhání týmu Proseku) a vyhrálo 2.regionální ligu dospělých pro Prahu a Střední Čechy. Tím si s přehledem zajistilo účast v kvalifikaci o 1. CL za Střední Čechy. Cíl, který jsme si dali ( hlavně udržet se v soutěži a užít si každý zápas), byl nadmíru splněn. Po poradě klíčových hráčů jsme se rozhodli, že baráž zkusíme a změříme síly s vítězi jiných krajů.

Na poslední chvíli jsme zjistili, že toto klání uspořádá nejlepší tým Jihočechů, a to Sokol Kremže ve spolupráci se Sokolem České Budějovice právě v Českých Budějovicích na Výstavišti. Co dodat – dál to nešlo, cesta na jih – dálnice do kraje mléka, se asi nikdy nedožiji. Od našeho dlouholetého spoluhráče a kamaráda sokolíka Péťu Hohenbergera jsem získal super tipy na ubytování a už jen poskládat tým a vyrazit 11. dubna směr ČB.

Bohužel, nic nejde jednoduše, a nám na poslední chvíli omarodila Anežka. A tak výzvu přijala Jovana. Spadl mi kámen ze srdce. Tým poskládán, jedeme.

Los nám přiřadil hned první zápas Sokolíky z Kremže. Byli to sokolové, prohráli jsme 8:0, ale musím zdůraznit, že v pěti zápasech jsme prohráli ve třech setech- dnes nebude štěstěna na naší straně, vidina postupu se začíná rozplývat, ale ještě není všemu konec, jdeme dál na USK Plzeň B, vítěze západočeské oblasti. Už je znát seznámení s prostředím a vítězíme 6:2. Ke třetímu utkání nastupujeme nám dobře známému SK Prosek Praha B. Po velkém boji se rozcházíme remízou 4:4 a pro nás naděje na postup mizí, neboť poslední tým Slovan Vesec ještě neprohrál, pravda je krutá, ale jsou o generaci mladší a dnes výrazně lepší. Bohužel, nás limituje čas a do nedělního utkání právě proti Vesci, nemůžeme z rodinných a pracovních důvodů nastoupit, a tak opouštíme Jižní Čechy, a vracíme se domů.

Co závěrem? Chtěl bych celému týmu poděkovat, za to co předváděl po celou sezonu a popřát hodně štěstí a úspěchů do té další.

vedoucí týmu BaC Kladno B - Vašek

VÝSLEDKY: Výsledky kvalifikace o 1.CL skupina západ.xls (98304)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno