BRONZOVÝ POSLEDNÍ ADVENTNÍ VÍKEND

21.12.2016 11:46

V pátek 16.12 se slavná kladenská čtveřice Honzík, Míša, Vojta V. a Dan vydala do Pardubic na Mistrovství České republiky kategorie U15. Po více jak dvouhodinové cestě se vyhladovělí vydali do místního obchodního centra, kde si všichni dali výbornou večeři. Po návratu na pokoj zakončili páteční den hraním aktivit.

Hned sobotní ráno se vydali do haly v Heřmanově Městci, kde se MČR odehrávalo. Po vřelém přivítání pořadatelů, národní hymně a prezentu pro každého účastníka to vše začalo.

Ve smíšené čtyřhře nastoupil pouze Michal společně s Kateřinou Mikelovou z Prahy. Po prvním volném kole na ně čekal Jan Blažek s Justýnou Muchovou, které porazili 21:15 a 21:12. Hned poté narazili na nasazené hráče Karla Wankeho a Marii Studenou, které dokázali se ztrátou jednoho setu také porazit. V semifinálovém souboji na ně však čekal těžší soupeř. I přes velkou bojovnost Kačka s Míšou nedokázali domácí pár Krpatová - Janoušek přehrát a z MČR si odvezli krásný pohár za 3. místo.

V singlech nastoupili všichni kladenští hráči. Vojta hned v prvním kole narazil na pozdějšího semifinalistu hráče Karla Wankeho se kterým po sympatickém výkonu bohužel prohrál ( 3,9 ). Na tři sety se Vojta popral s Dominikem Flashem v zápase o pořadí, proti kterému se mu také nepodařilo vyhrát. Honza si v prvním kole zahrál s Lukášem Frankem, kde se mu podařilo uhrát 13 a 16 bodů. V zápase o pořadí už však neměl takové štěstí a s Tomášem Pospíšilem prohrál 13:21 a 8:21. Míša se probojoval přes první kolo, ve kterém porazil Vojtu Poříze, ale v kole dalším nedokázal najít protizbraň na Honzu Blažka a turnaj zakončil na 9.-16. místě což pro něj bylo jistě zklamáním.

Nakonec přišli na řadu čtyřhry. Honzík s Vojtou narazili bohužel hned v prvním kole na pozdější semifinalisty Brázda – Dostál a i přes slušný výkon prohráli (8,9). Míša s Dominikem měli v královské disciplíně vyšší ambice. Jako ¾ nasazený pár chtěli potvrdit výsledky , které podávali po celou sezónu a doufali, že nějaký kov přeci jen zacinká. Jejich výkon však stačil pouze na výhru v prvním kole, ale ne na postup mezi nejlepší čtyři deblové páry.

Nakonec bych rád poděkoval trenérům Danovi a Jirkovi za přípravu na vyvrcholení celé sezóny a Danovi za páteční vlčí jízdu Pardubicemi, sobotní koučing a úterní ranní překvapení v podobě teplé snídaně do postele.

V příští sezóně budeme s klukama makat, aby výsledky byly lepší a lepší a trochu tím vrátili trpělivost, čas a trenérskou práci, kterou do nás tréňa pořád dokola vkládá. „Dane, jednou to prolomíme, slibuju“

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=E26D84FF-7D07-4F6E-94AF-8A8D958EF57F

autor: Miki

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno