Čekání na Pálinkáše aneb kovová neděle

13.02.2020 07:46

V neděli 9.2. jsme se vydali do nedaleké Plzně, abychom se rozehráli před blížícími se Áčky U17 v Hradci. Původní plán byl zahrát si pouze kategorii U19, ale po příjezdu jsme zjistili, že hráčů je málo, proto jsme se rozhodli přihlásit i debla U17.

Dnes začnu od konce, protože tady se hned dvakrát zlatilo. Honza si se svým dlouholetým parťákem Matějem (Jiskra Nejdek) došli bez ztráty jediného setu v obou kategorií do finále a ani tady bez ztráty kytičky nenašli přemožitele a porazili dvakrát pár Pálinkáš/Dvořák.

V singlu si Honza poradil s Dvořákem (TJ Sokol České Budějovice). V dalším kole narazil na již známého Maňáska (Badminton Rychnov n. Kněžnou) na kterého se mu poslední dobou nedaří. A bohužel ani nezadařilo a ve dvou setech prohrál.

Tím končí ta lepší část turnaje. Při tak malé účasti jsme čekali svižný průběh a hlavně v celku brzký konec. Bohužel opak byl pravdou. Ondra Pálinkáš se přihlásil do všech disciplín v obou kategoriích a protože se nenašel nikdo, kdo by ho vyřadil, stal se celý turnaj čekáním na Pálinkáše. Škoda, že se nemohl naklonovat:).

S předvedenou hrou a bojovností jsem byl spokojený. Jediné co bych mohl vytknout a to bych samozřejmě nebyl jáJ je, rozhození koncentrace soupeřem a tím pádem nekoncentrace na svojí hru. Doufám, že výborná nálada a předvedená hra se přenese do Hradce, kde nás čekají těžší zápasy.

autor: Martin

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno