Celostátní turnaj Badminton Czech talent 2014 – U11

25.11.2014 15:04

O víkendu 22. - 23.11.2014 se v Českém Krumlově konal  „Celostátní turnaj – U11“, který za Středočeský kraj reprezentovali Jan Altera, Pavel Hrubec, Lukáš Bystřičan (BaC Kladno), Magdalena Tyrmerová (TJ Sokol Nový Knín), Kateřina Pokorná (BK 73 DELTACAR spedition Benátky n. J.) a Karolína Fišerová (OS BK Goram Teplice).

V sobotu byl na programu turnaj smíšených družstev, kde nás pořadatelé rozlosovali dle aktuálního žebříčku do základní skupiny „A“ spolu s výběrem Západočeské oblasti a Severními Čechy.  Po loňském sedmém místě jsme doufali v lepší umístění. Jednotlivá utkání se hrála na 6 zápasů (3x dvouhra chlapců a 3x dvouhra dívek).  Nejdříve jsme hráli s družstvem Severní Čechy, kterému jsme podlehli těsně 5:7 a tudíž postup do skupiny o konečné 1.-3. místo nám utekl , i přesto, že jsme výběr Západočeské oblasti porazili s převahou 9:3. V boji o konečné 4.-6. místo jsme nenašli přemožitele a obsadili krásné čtvrté místo. Postupně jsme porazili družstva Jižní Moravy 8:4 a TJ Sokol Klimkovice 7:5.

V neděli hráli  jednotlivci švýcarským systémem. Po loňském stříbře Pavla a bronzu Honzy jsme měli dvě želízka v ohni a věřili, že opět oba budou stát na bedně, což se nakonec nestalo. Honza si odvezl z Krumlova bronzovou medaili a Pavel bohužel skončil těsně pod bednou čtvrtý. Další z kladenského odchovu Lukáš obsadil předposlední místo. Z děvčat si nejlépe vedla Katka Pokorná, která obsadila bronzovou medaili. Karolína Fišerová obsadila šesté místo a Magdaléna Tyrmerová místo desáté.

Na závěr bych rád poděkoval všem zúčastněným dětem za výbornou reprezentaci Středočeského kraje a svých mateřských klubů, Markovi za poskládání družstva, Magdě a Honzovi za ubytování a výtečnou večeři doplněnou průběžnou degustací výborného plzeňského pivaJ.

Martin

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno