CESTA Z MĚSTA DO KARLOVÝCH VARŮ

25.02.2020 07:31

Dva víkendy po sobě jsme vypustili do kolbišť turnajových i náš potěr. Jednalo se o zástupce kategorie U11, U13 a U15. V neděli 17.2. jsme pořádali otevřený turnaj kategorie U11, kde startovali začínající hráči z úterní skupiny a k nim se přidal harcovník Náťa Skrčený. Naši začínající si vyzkoušeli turnaj v plném nasazení a zjistili proč trénují. Náťa své soupeře porazil a splnil si své předsevzetí o zisku zlaté medaile. Ve stejný den i čas i hale jsme uspořádali otevřený turnaj U13, kde opět startovali naši novicové z úterní skupiny a k nim se přidala Eva Křížková. Nejlépe si podle očekávání vedla Eva, která zabojovala a získala stříbrnou medaili.

Tuto sobotu 22.2.2020 jsme vyrazili směr západ a naše cesta s kategorií U15 vedla do Karlových Varů. Část výpravy vyrazila z Kladna – Malvína Skrčená, Klára Jonášová, Václav Jonáš, Štěpán Kruncl, Náťa Skrčený a trenéři Dan Skrčený a Han Hončíková. Přímo na turnaji se k nám připojila Alžbětka Kopernická. Zjistili jsme že mít díky rodině Kopernických fanoušky z řad zástupců Karlových Varů, kteří nejen udělali super atmosféru, ale i také super zásobovací stanici je super stav. Všichni hráli všechno a jen Náťa děsil soupeře tím, že základní výšku své kategorie U13 přeskočil a bude startovat rovnou v U15:). Byl s námi jako rozpinkávač a který klub si může takového sparinga dovolit že:). Los si s námi zahrál v mixu, kdy v prvním kole proti sobě nastoupili Vašík J. s Bety K. proti Malvínce S a Filipovi Titěrovi (SK Prosek Praha) Úspěšnější byla Malvínka s Filipem, kteří došli až do čtvrtfinále, zde bohužel smolně na 3 sety prohráli. Ve dvouhrách se dařilo lépe. Klárka s Vašíkem postoupili do čtvrtfinále a Malvínka až do semifinále. Zde se její cesta zastavila, ale bronzová medaile je parádní výsledek. Čtyřhry se nesly v opatrném herním duchu ze strany našich hráčů, a to znamená jediné, vítězství soupeřů. Pozitivní bylo to, že jsme zavedli páteční deblové tréninky s důrazem na podaní a bylo to znát. Podání patřilo k lepším herním vlastnostem.

Poděkování za oba turnaje patří všem rodičům, kteří přispěli svou rukou k dílu. Další ostrý turnaj nás čeká již tuto neděli 1.3.2020.

autor: Dan

autor fotek: J. Kopernická, Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno