ČTVRTFINÁLE EXTRALIGY

29.02.2016 20:49

Letošní sezóna pro nás byla, dalo by se říct osudová. Zažili jsme přírůstek do badmintonové rodiny, nepříjemné zranění, historické sehrání zápasu v nastavení, někteří hráči sehráli tolik utkání jako ne za posledních 3 roky v lize. A protože badmintonista soudí a osud si dělá, co chce, tak i v posledním utkání si s námi krásně pohrál. V neděli jsme vyjeli vstříc svému osudu na čtvrtfinálové utkání s obhájcem titulu BK Benátky nad Jizerou. Chtěli jsme se poprat s osudem, a sice v omezeném počtu, ale s o to větším odhodláním jsme připravovali sestavu a snažili se co nejlépe připravit. V rámci taktiky na utkání jsme se setkali o den dřív, sehráli taktické stolní hry a vítězové si ráno užívali přípravu snídaně od kolegů.

Cestou jsme se připravovali pomocí motivační hudby, a protože máme v týmu nej Djku, která nám připravila mix hudby, kterou má každý s týmu rád a cesta rychle uběhla.

Hala dobře připravená, diváci dorazili, soupeři čekali a my…My jsme čekali, jak vše dopadne. Dopadlo to ve prospěch soupeře, a jak si s námi osud zahrál? Při utkání 3 dvouhry se rozjela u našeho Lukáš H. chřipka a nejenom, že jsme měli skrečovanou čtyřhru dívek, tak jsme skrečovali další utkání. Podařilo se nám uhrát aspoň čestný bod ve čtyřhře mužů.

Celkové hodnocení letošní sezóny je pozitivní, postoupili jsme do čtvrtfinále a tím splnili předsezónní cíl.

Poděkování patří celému týmu, rozhodčím, fanouškům, sponzorům a všem, kteří nás podporovali. Byla utkání, která přinášejí nové zkušenosti pro mě jako šéfa týmu a těším se, co nám nová sezóna přinese.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno