DALEKÉ JSOU CESTY BADMINTONISTŮ

31.05.2022 16:27

Poslední květnový víkend se naši svěřenci rozjeli na další várku badmintonových pokrmů od Prahy až po Czestochowu (Polsko).

V polském průmyslovém městě Czestochowa se uskutečnil další z podniků BEC U17 a zde startovala naše hráčka Malvína Skrčená. Turnaj se pořádal v úžasné multifunkční hale, kde dalo ztratit jako člověk i jako klíče od auta. Tyto mezinárodní turnaje jsou zatím určené pro přípravu a přímou konfrontaci s mezinárodním badmintonem. Tento turnaj nepřinesl vítezství v utkání, ale ukázal, na čem je potřeba pracovat.

Natík Skrčený startoval v Praze na GPB U13 a bohužel podařilo se vyhrát 1 kolo v mixu se Sofinkou Kerplovou a dále soupeři již úspěch nepovolili. Věříme, že los bude konečně příště už jiný a bude možnost zahrát si s jinými soupeři, než se kterými se potkává každý turnaj v 1.kole.

Závěr badmintonových klání se ale povedl na 1. Jan Altera s Vráťou Vlkem startovali na turnaji GPC dospělých v Praze a turnaj zcela ovládli. Jan Altera vyhrál mix s Andy Kobylákovou (TJ Astra ZM Praha), v singlu skončil na 3. místě a v deblu společně s Vráťou nenašli přemožitele a zvítězili. Jak říká knižní klasik, konec dobrý všechno dobré.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno