DEN DĚTÍ JE OSLAVOU BADMINTONU PRO DĚTI I VETERÁNY

07.06.2023 14:28

Od 1.6.2023 do 4.6.2023 jsme se účastnili 3 turnajů, kde nás reprezentovalo celkem 7 členů klubu. Už od čtvrtka 1.6.2023 do soboty startovala 3 hráčů – Natík Skrčený, Martin Brož a Tomáš Černý na turnaji Prague Youth International v kategoriích U9 a U15. Výborného výsledku dosáhl Tomáš Černý se spoluhráčem Milo Busoni z Francie, když získali stříbrné medaile. Pro naše hráč byl turnaj úžasným zážitkem, když se jim povedlo prosadit v konkurenci 300hráčů. Úžasným zážitkem pro nás bylo vidět, jak francouští hráči se navzájem podporují a fandí si.

Sobota 3.6. byla turnajem pro Malví Skrčenou, která startovala na turnaji kategorie GPB U17. Na turnaji se jí nejvíce dařilo ve čtyřhře dívek, když se spoluhráčkou T. Czajovou došly do nedělního semifinále. Bohužel zde museli své putování pro zranění T. Czajové skrečovat. Super výsledek s přáním rychlého uzdravení.

Naši veteráni – Jiří Modlinger, Zdeněk Homolka (oba 65+), Jiří Konupka (55+) a Daniel Skrčený (40+) startovali na domácím MČR seniorů. Naši dříve narození svěřenci vstupovali do turnaje s různým očekáváním a ambicemi. Povedlo se prosadit v nabyté konkurenci a se ziskem 4 medailí se naši hráči v turnaji neztratili. Důležitým momentem turnaje bylo i získání licence rozhodčího naší členky Terezy Náprstkové a k tomuto vítězství ji gratulujeme.

Reportáž z turnaje si můžete přečíst zde. Také se zde dozvíte info o nejlepším zápase turnaje s tím, že k výhře je potřeba více než 10 matchballů..

Velká gratulace k výsledkům a poděkování za příkladnou reprezentaci klubu.

Výsledky naleznete zde: 

Prague Youth international - Praha

GPB U17 - Dobruška

MČR Veteránů - Plzeň

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno