DOBA ZLATOKOPŮ POKRAČUJE

04.10.2016 10:39

V nabytém programu turnajů jsme pořádali o první říjnový víkend další ze seriálů Kladno OPEN. Pro říjnový víkend jsme měli vybrán turnaj kategorie GPC U15. DO naší domácí haly se sjela pěkná řádka hráčů od Hustopěčí až po Aš, celkem tedy 30 chlapců a 23 dívek. Během turnaje bylo možné shlédnout řadu kvalitních utkání a snahu hráčů na sobě pracovat. Naši zástupci Michal Morávek, Vojta Volf a Honzík Altera se neztratili. Náš nejmladší zástupce občas ještě bojuje s trochou trémy, ale už bylo vidět, že trénink přináší ovoce a hlavně nejenom raketu, ale i hlavu vzhůru:). Vojta Volf naskočil do všech disciplín a nejlépe se mu vedlo v mixu. Se svojí parťačkou A. Krupičkovou dokráčeli do semifinále a pro Vojtu to byla odměna za snahu. Náš golden boy Miguel nastoupil do dvouhry a čtyřhry s D. Hykyšem. Plán pro tento turnaj byl jasně dán a občas bylo nutné ho připomenout, ale výchovné poplácání nastartovalo další vítěznou jízdu. Michal Morávek (Miguel) si vyzkoušel tréninkové prvky a jak ve dvouhře, tak společně s Domčou H. zvítězil.

Turnaj byl velice povedený a věříme, že všichni si jej dostatečně užili, obzvláště pak účastníci závěrečné čtyřhry dívek, která končila v 20:33hod.

Poděkování patří organizátorům turnaje, kteří pomáhali a to manželé Alterovi, Morávkovi, Monča D. jako spolurozhodčí a Vojta V..

Díky patří partneru turnaje společnosti Victorsport.cz, která pro tento turnaj dodala hezké ceny od 

autor: Dan

Výsledky: GPC 2 pavouk U15_Kladno OPEN 2_10_2016.xls (90624)

autor foto: P. Morávek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno