Družstva dospělých a foto z dnešního KD

23.03.2015 20:12

Otoč to!

V sobotu 21.3.2015 kladenský „B“ tým dospělých rozehrál poslední kolo II. regionální ligy. Ze začátku soutěže se nám nedařilo nejlépe – tři remízy a nějaká ta prohra není nejlepší odrazový můstek, ale v průběhu sezóny jsme vývoj zdárně otočili a toto poslední kolo velký zvrat potvrdilo.

V prvním utkání proti družstvu Hamr „A“ jsme v úvodu prohrávali 0:2. Na další zápas šel Jarda proti Vaškovi Bláhovi, kde první set prohrál a utkání nevypadalo příliš dobře. Naštěstí Jarda a posléze i celý tým otočil a první vítězné utkání bylo za námi.

V druhém utkání proti Hamr „B“ jsme museli otáčet stav 1:3. Nepříznivého skóre jsme se nezalekli a výsledek dotáhli na další vítězství 5:3.

V závěru turnaje jsme nastoupili proti Astra Praha „D“, proti kterému byl začátek utkání nejhorší za celý den. Úvodní stav 0:3 však pro nás v tento otáčecí den nebyl žádnou překážkou a třetí vítězství 5:3 nás poslalo do bojů o I. celostátní ligu, ve kterých se střetneme s vítěznými družstvy z dalších krajů ze západu naší republiky.

autor: Jarda H.

3. regionální liga

Poslední kolo 3.regionální ligy odehrálo naše C družstvo v Praze na Hamru. I poslední kolo se neslo v duchu předchozích kol této sezony. Spousta bojovnosti, snahy, několik vyhraných zápasů nicméně ani na poslední pokus se nám nepodařilo vyhrát žádné utkání. Každopádně celému družstvu za celu sezonu patří moje poděkování za přístup a zaujetí s, kterým odehráli svoje zápasy. Věřím, že všichni získali nové zkušenosti, které zúročí v další sezoně.

autor: Luboš

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno