DRUŽSTVA NA VÍTĚZNÉ VLNĚ

01.12.2013 19:10

Víkendové utkání domácí nejvyšší domácí soutěže COMPO extraligy smíšených družstev přineslo pro nás zisk důležitých bodů. V sobotním utkání jsme se střetli s černým koněm soutěže USK Plzeň. Byli jsme si vědomi kvality soupeřova družstva a proto i příprava na utkání byla přizpůsobena. V sobotu dopoledne se celé družstvo setkalo na dopoledním tréninku ve Sportcentru Buštěhrad. Před dopoledním tréninkem proběhl trénink dětí s Michalem Rogalskim. Tento trénink vyvolal u dětí nadšení a snahu se předvést se v co nejlepším světle. Tímto ještě jednou děkuji Michalovi za toto příjemné setkání.

Samotné utkání přineslo řadu situací, kdy jsme se báli o výsledek. Nejprve nešťastně prohrané první utkání v mixu (21:19 třetí set). Prohra naší elitní dvojice Michal Rogalski s Janem Jiráskem a do třetice prohra Petra Hohenbergera. K obratu zavelela naše děvčata, která přinesla první kontaktní bod. Další bod přidala ve druhé čtyřhře naše dvojice Dan Skrčený s Michalem Severou, srovnání stavu na průběžných 3:3 zajistil Michal Rogalski, který vyhrál jednoznačným výkonem nad úřadujícím mistrem SR Jurajem Vachálkem. První bod, který nám zajistil minimálně remízu, přinesla ve dvouhře žen Martina Vacková. Rozhodující bod přinesl pro náš tým Jaroslav Holeček. V nádherném a velice napínavém utkání porazil plzeňského hráče Přemysla Voráče.

Z tohoto utkání jsou zaznamenány tyto důležité informace:

  1. Po 3 prohraném zápase prohlásil Jarda Holeček „tak teď nastoupí zkvalitnění výkonu“
  2. „Myslím si, že ho naprosto přehrávám, tak nechápu proč je to tak vyrovnaný zápas“ Jarda Holeček po tom, co vyhrál rozhodující utkání 26:24 a 23:21

 

V nedělním utkání proti BK TU Liberec jsme byli mírnými favority. Bohužel  se nám opět nepodařil vstup do utkání. V mixu prohráli Dan Skrčený s Monikou Erbenovou 2:1 na sety proti dvojici Ondřej Král a Jana Nejedlovou. Další utkání, která přinesla body Liberci, byla dvouhra mužů a druhá čtyřhra mužů.  Důležitých 5 bodů jsme získali a tím si zajistili možnost poprat se o postup do čtvrtfinále.

Další a poslední utkání v tomto roce nás čeká 21.12.2013. V tomto předvánočním čase se střetneme s tradičním soupeřem TJ Astra ZM Praha.

Chtěl bych poděkovat všem přítomným divákům za úžasnou atmosféru a významnou podporu. Velký dík patří Marku Schořovi za organizační pomoc. A především děkuji všem členům klubu (i rodičům), kteří počítali, skvěle fandili a slibuju, že příště dodržím to, co vás sám učím:).

FOTOGALERIE: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/kladno_vs_liberec_1_12_2013/

Zápisy a tabulka zde: https://czechbadminton.cz/content/extraliga

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno