EXTALIGA NAPSALA PRVNÍ KAPITOLU

15.10.2014 20:12

O víkendu jsme nastartovali první kola Extraligy a vrhli jsme se do víru a to rovnou proti kolegům z naší partnerské stáje VICTOR. První letošní utkání jsme otevřeli dveře ve východočeské Dobrušce. V tradičním prvním kole bylo vidět úžasná utkání, hvězdy světové bývalé, hvězdy evropské současné, hvězdy domácí současné, minulé a přeživšíJ. Utkání přineslo bohužel i zranění klíčové hráčky Moniky Erbenové. Nejkvalitnější utkání byla ve čtyřhře mužů, kdy proti sobě v prvních čtyřhrách nastoupili top hráči za domácí a to úřadující mistr ČR ve čtyřhře Ondra Kopřiva s Komangem Sanyo Wijaiou proti naší elitní dvojici Michal Rogalski s Maciej Poulakovski. Bod pro nás byl jenom bonusem za neuvěřitelné utkání. Ještě vyrovnanější utkání byla druhá čtyřhra mužů, ve které nastoupil úřadující mistr Slovenska Jaro Vícen s účastníkem ME Zdeňkem Svátou proti naší „old“ elitní dvojici Jan Jirásek a Michal Severa. Utkání přineslo řadu zvratů, střetu razantního útoku Jara a neprodyšné obrany Honzi a bodu pro nás. Celkově jsme se rozešli smírně 4:4.

V sobotu večer jsme tradičně zaběhli na náměstí Dobrušky poplácat vodní kouli:). Večer jsme probrali taktiku v Benátkách a zjistili jsme jak je svět malý. Když jsme v místě večerního rozboru zápasu již po druhé tento den potkali benáteckého trenéra a stále ještě hráče Slávka Fröhlicha.

V samotném utkání jsme nastupovali proti jednomu z nejsilnějších účastníků letošní soutěže BK Deltacar Benátky nad Jizerou. Benátky se letos opírají o zářivou posilu v podobě Marii Ullitiny-vícemistryně MMČR. Do utkání jsme nastupovali s minusovým bodem z důvodu nutné skreče čtyřhry žen. Body pro nás přinesly naše zahraniční posily, které opět předvedly perfektní výkon. Ten byl podpořen skvělou kulisou ostatních členů týmu.

Věříme, že se všichni brzo všichni v týmu dají do kupy a příští utkání zabojujeme o vytoužených 6 bodů do tabulky. Tímto celému týmu děkuji za profesionální přístup a obrovský týmový duch, který nás provází:).

Přísný dozor Honzi...

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno