EXTRALIGA NAPSALA PRVNÍ KAPITOLU

11.10.2015 21:53

O tomto víkendu jsme zahájili další ročník domácí nejvyšší soutěže. Jedná se již o 5. ročník, kde náš „A“  tým v této soutěži nastupuje. Naším dlouhodobým cílem v práci s mládeží je zapojování našich nejlepších do týmu.  V tomto směru jsme z důvodu velice tajného povolaly naše hráčky Jovču Skrčenou s Peťou Janošovou. Obě děvčata se skvěle zapojila do nově sestavy a podařilo se jim vytvořit správného týmového ducha.  Peťa prošla velmi těžkým testem, ale nedala se a Jovče se zas podařilo přinést úžasný náboj do týmu.

Před sezónou prošel tým značnou obměnou, ale po prvním společném víkendu, ve kterém se nám podařilo v domácím utkání porazit TJ Astru ZM Praha „A“ 5/3 a v nedělním utkání jsme podlehli BK Benátky nad Jizerou je možné konstatovat jediné – THIS IS KLADNO.

Výsledky je možné nalézt zde: https://tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=FBDB6A04-D562-4CB2-93C9-B18C5C78CDBA&draw=1

Fotografie naleznete zde: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/Kladno_vs_Astra%2C_Benatky_10_11_10_2015/

A jak to celé bylo?

Popisovat průběh utkání je klišé, kterým je zahlcen internet vždy po utkání. Kdo chtěl vidět úžasný badminton, dobrý tým mohl dorazit do naší haly. O čem všechny servery mlčí je toto:

Je úžasné hrát před zaplněnou halou, komu za to vše vděčíme? Lidem, kteří nám pomáhají, podporují a jedná se především o všechny, kterým bych rád poděkoval.

Poděkování patří fanoušků, kteří se přijdou podpořit tým i když se někdy nedaří. Všem malým pomocníkům, kteří obětavě připravují halu na chvíle, kdy jejich oblíbenci vstoupí do arény. Všem rodičům, kteří pomáhají s přípravou a úklidem haly, aby byla důstojným stánkem pro hráče i diváky. Mamce, která upeče domácí sladkosti, které dělají úsměv na tváři. Tátovi, který celý den pracuje na tom, aby se skoro „suchou“ nohou dostali všichni po „CHODNÍKU“ do haly a vychutnali si tu jedinečnost okamžiku, kdy na ně dýchne neopakovatelná atmosféra naší haly. Vrchní rozhodčí, která si připraví svůj tým rozhodčích, kteří neúnavně otáčejí scóre ve prospěch lepšího z týmů. Našim dvěma hlavním rozhodčím „Marcovi“ Janče s Mončou, které odpískaly všechna utkání a z jejich tváří nevyprchal úsměv, ani ve chvíli, kdy dánský trenér zapomněl na slušné vychování. Naší úžasné uvaděčce, které jsme pro letošek připravili soupeře se jmény, které se dají i vyslovit. Velké poděkování patří mojí manželce, která mi pomáhá se všemi radostmi i starostmi, které přicházejí. Na závěr patří poděkování týmu, který má jasný cíl a chuť porvat se o nejlepší výsledek. Pokud jsem na někoho zapomněl, tak to vynahradím v příštím článku.

Máme pro vás připravené zajímavé fotografie a natáčení z mezinárodního klání při vnitrotýmovém teambuildingu – jestli pak víte, jak se po polsky řekne, že k pití si dáte jahodový juice:) nebo jak vypadá okenní sít nebo na kolik slov se namaluje makarón? Že to nedává smysl? Vydržte a my vám časem poodhalíme z toho, co tým dělá týmem.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno