EXTRALIGA OČIMA VEDOUCÍHO

02.12.2014 12:39

O uplynulém víkendu jsme vstoupili do 2. kola Extraligy. V sobotu jsme na domácím kolbišti přivítali young team TJ Astra Praha ZM. Bylo to utkání, ze kterého bude mít vítěz nakročeno do čtvrtfinále soutěže a poražený bude mít nakročeno směrem k baráži. V rámci přípravy jsme nic nenechali náhodě a na zdi v hale jsme si vyvěsili motivační hesla partnera klubu Ready to win, naši skvělý pomocníci roznesli pozvánky po celém Kladně, někteří ráno z hráčů okusili zázračná semínky mexických dálkoběžců a někteří bohužel ještě dobírali medikamenty českých lékařů. Zápasy byly od počátku plné sportovního náboje, jak domácí tak soupeři předváděli výkony na hranici svých možností. Bohužel pro nás nám chybělo pověstné štěstíčko, kdy 2 důležitá utkání jsme prohráli v nastavení, či úplných koncovkách. Celkově jsme podlehli 5:3. Velké poděkování patří všem hráčům, našim novým rozhodčím, Jardovi s Natem za kulturní vložku a především divákům, kterých se v hale sešlo kolem 50. Chybělo to tomu jen to vítězství.

V neděli jsme jeli bojovat na půdu úřadujícího mistra ČR So Veselý Brno. Jak bývá zvykem, tak soupeř proti nám nastoupil oproti prvnímu kolu posílen. My jsme Kladno a jen tak se nedáme, tak jsme změnili sestavu, doplnili jsme ji o další členku, která nás povzbudila svoláním a bojovným společným pokřikem a vrhli jsme se na ně. Opět se ukázalo, že ženský debl je naprosto nepředvídatelný a osobně nechápu, jak toto samotné hráčky mohou ustát nervově. Všechny aktérky předvedly úžasný výkon a hodně dramatickou podívanou. V mixu jsme byli kousek od šance bojovat na 3 sety a ve dvouhře žen si svojí extraligovou premiéru zažila Jovča Skrčená. I zde nám kousek chyběl k potřebné remíze. Celkově jsme prohráli 6:2, kdy body pro nás přinesly naše polské posily Rogalski a Poulakovski.

V dalším kole hrajeme o šanci proklouznout do čtvrtfinále, čekají nás nejsilnější celky SK Český Krumlov a So RadMet Praha, se kterými se potkáme doma. A také se střetneme s USK Plzeň, která je v průběžné tabulce hned za námi.

Fotogalerie bude zítra:).

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno