EXTRALIGA STARTUJE TENTO VÍKEND

07.10.2014 11:07

O tomto víkendu 11.-12.10.2014 se pomaličku rozeběhnou kola našeho dalšího ročníku domácí nejvyšší soutěže družstev dospělých pod krycím názvem Extraliga. V letošním roce uvidíme řadu napínavých soubojů o titul. Všechna družstva řádně posílila a my na to jdeme obrácenou taktikou:). My kádr zmenšujeme, ale tím posilujeme. V nové sezóně si za kladenské modrobílé barvy zahraje další zahraniční posila, která jistě přinese do týmu zkvalitnění. Profil Macieje si můžete přečíst v sekci extraliga, profily hráčů.

V prvním víkendovém dvojkole nás čeká křest ohněm. V sobotu jedeme poznávat krásy východočeské Dobrušky, která si na nás jistě připravila pěkně pálivou kombinaci družstva. Jako koření ponechala svou základní sestavu doplněnou o archivní kousky, které však budou pálit pěkně zostra:).

V neděli nás čeká utkání s aspirantem na medaile a tím je družstvo BK Deltacar Benátky nad Jizerou. Toto utkání přinese bezesporu řadu krásných sportovních momentů a věříme, že se nám bude dařit lépe než kladenským hokejistům v jejich prvním letošním střetnutí.

Máme pro vás připravenu řadu novinek, které vás doufáme navnadí na naše domácí utkání. Pozvánka je již připravená a těšíme se na slavnostní pokřtění a její zveřejnění. Tým je v plné síle a příprava probíhá aktivně. Prvním upoutávkou jsou rozhovory s hráči týmu.

Pro dnešek jsme vybrali Honzu Jiráska, tak tady ho máte:

Nová sezóna, nové týmy, noví spoluhráči a další ročník Extraligy před námi

V nové sezóně jsme obměnili tým, co si myslíš o této změně?

-No, kvantita je nižší, ale kvalita by měla být větší:)

Příprava probíhala jistě v plném nasazení. Jak se cítíš pře startem nové sezóny?

-Cítím se v rámci možností dobře a už se těším, až to začne.

Je to naše již 4 sezóna v domácí nejvyšší soutěži. Jaké Ty máš ambice v týmu v této sezóně?

-Jestli se ptáš na moje osobní ambice, „tak určitě“ chci bojovat o místo v základní jedenáctce J

Letošní ročník nabídne asi nejvyrovnanější souboje. Koho krom nás tipuješ na vítěze?

-Podle mě má letos nejlepší kádr Meteor.

Na co pozveš diváky na první víkendové kolo?

-Tak jelikož hrajeme první kolo obě utkání venku, tak bych Kladenským divákům popřál hezký slunečný víkend vhodný pro nasbírání sil na povzbuzování při našich domácích zápasech v příštích kolech.

Jak vidíš celkově náš tým? A co mu popřeješ do letošní sezóny?

-Myslím, že letos bude hodně vyrovnaných zápasů, které budou rozhodovat maličkosti. Tak aby bylo štěstíčko celou sezónu na naší straně kurtu.

Honza

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno