EXTRALIGOVÝ INZERÁT Z MINULÉHO VÍKENDU

03.12.2012 13:50

O prvním prosincovém víkendu se odehrálo další kolo nejvyšší domácí soutěže smíšených družstev COMPO Extraliga. V sobotu jsme se střetli s ambiciózním týmem So Radotín Meteor Praha A, který je pro letošní sezónu posílen o Adama Cwalinu. Tento Polský reprezentant nám ukázal z části své umění v mixu a čtyřhře. Adam Cwalina byl v říjnu 2011 na 19. místě světového žebříčku a musím objektivně říct, že jsem poprvé poznal rozdíl mezi námi extraligovými amatéry a profesionálním badmintonem. Protože letošní sezóna je ke mně přímo nakloněna štěstěnou, tak při prvním turnaji kategorie A jsem si 3x zahrál v prvním kole proti jedinému Indonésanovi v ČR Vikim Okvanovi , tak při první příležitosti jsem si zahrál 2 zápasy proti Adamovi. Byl to pro mě velký zážitek vidět ten obrovský herní přehled, rychlost a vše co k badmintonu na této úrovni má patřit. Jsem si vědom toho, že jeho výkon nebyl 100%, možná ani ne 50%, ale jeho přístup byl 100%. Naši rádoby profesionálové, máte šanci, učte se. Jsem sice amatér, ale z těchto lekcí jsem si vzal mnoho. Celkově jsme s So Rad Met Praha A prohráli 5:3, ale tým bych chtěl pochválit za předvedený výkon. Nechybělo mnoho a byla šance uhrát remízu. Body pro BaC Kladno přinesli ve čtyřhře mužů Petr Hošek s Ivo Stoklasem, kteří v dramatickém utkání porazili úřadující Mistr ČR ve čtyřhře Jaroslava Sobotu s Josefem Rubášem 2:1 na sety. Další body přinesly naše ženy ve čtyřhře žen, ve které zvítězily nad dvojicí Hana Kollarová a Monika Fašungová. Třetí bod přinesla pro kladenské barvy Martina Vacková, která porazila na 3 sety úřadující mistryni Slovenské republiky ve dvouhře žen Moniku Fašungovou.

V nedělním utkání jsme pozměnili sestavu, změnili jsme náladu na vítěznou a s jasným cílem jsme vstoupili do utkání proti týmu Astra ZM Praha A. Jak jsme zjistili v průběhu utkání, tak obě družstva máme v oblibě skupinu KRYŠTOF a její novou píseň „Inzerát“. My z BaC Kladna si podáme inzerát s nápisem: hledá se singlista a družstvo z Astry si dává inzerát s nápisem: hledá se párový hráč. Výsledek utkání není až tak důležitý, co je důležité, že jsme se dohodli na fůzi obou družstev a staneme se naprosto neporazitelní a bude nás stále méně než v družstvu RaDMet a dokonce si všichni zahrajemeJ.  Po párových disciplínách se nám dařilo naplňovat předzápasová předsevzetí a vedli jsme 4:0. Bohužel pak na nás padl stín rychlého vítězství a v dalších utkáních dvouher se nám podařilo získat už jen set. Utkání skončilo remízou 4:4. Tento set může být v konečném rozhodování zlatý, protože může rozhodnout o umístění v tabulce a může zaručit postup do čtvrtfinále. Objektivní zhodnocení dvouher je takové, že nemůžeme mít každý den štěstí, někdy nás přepadne nemoc, družstvo nemůže spoléhat na rozhodující bod na jednu osobu, ale určitě není dobré tvrdit, že soupeř nemůže a pak se sám vykazit.

 Chtěl bych touto cestou poděkovat našim přátelům Marku Tellerovi, který přes to, že zatím hrát nemůže, tak nás vždy přijde povzbudit a také bych chtěl poděkovat paní Jitce Erbenové, která nám ukázala, jak jsme leklé ryby při fandění. Děkujeme a přejeme vše nej ke středečnímu svátku.

Pro další utkání, které nás čeká na domácích kurtech, jsme se domluvili na opatřeních, které nám přinesou dosáhnutí kýženého cíle a to je výhra nad Super Stars Most a pokusit se zaskočit mistrovské Brno, třeba na nás budou ještě ve slabší sestavě jak proti So Rad Met Praha A.

Tímto zveme všechny fanoušky na 15.12.2012 od 10h bude zahájeno poslední domácí utkání v roce 2012. Vaše podpora bude důležitá. Připravíme si pro vás krom krásného a dramatického utkání i další překvapení. Sledujte naše stránky, na kterých se objeví předzápasové rozhory a informace k utkání.

Protože se stále nemůžeme v týmu domluvit kdo bude dělat rozhovory do medií, tak zde vám dávám nápovědu kdo to bude příště...

Peter po skončení kariéry hledá uplatnění a psal, že takový komiks co mi hrajeme je třeba řádně okomentovat...

POZVÁNKA NA EXTRALIGU: extraliga most, propozice 15.12.2012.pdf (1,2 MB)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno