EXTRALIGY ZAČÍNÁ

14.10.2013 14:32

O víkendu 12.10.-13.10. byl zahájen nový ročník Compo Extraligy smíšených družstev. Do nové sezóny náš tým vstoupil v nové sestavě a výraznou posilou 6. hráčem evropského žebříčku Michalem Rogalskim. V sobotu jsme nastoupili proti tradičnímu soupeři z východních Čech So Dobruška. Bohužel zahájení sezóny s tradičním soupeřem nám přinesl tradiční výsledek formou prohry 5:3. O vítězství, prohře, remíze rozhodovalo v součtu celého utkání 7 vyhraných míčů soupeře. Celý tým hrál dobře, Michal Rogalski předvedl evropský badminton, Petr Hohenberger sehrál vyrovnanou 3setovou bitvu s bývalým mistrem Slovenska Michalem Matějkou se šťastným koncem pro soupeře. V nedělním velice atraktivním utkání jsme se střetli s obhájcem titulu So Brno Jehnice. Jasný favorit utkání nás ničím nepřekvapil až možná na taktické napsání Petra Koukala do soupisky do utkání a jeho následnou skreč.. Náš tým se předvedl v bojovné náladě, ale soupeř nám vystavil jasné stop. Nejkrásnější utkání byla 1. čtyřhra mužů, ve které za naše barvy nastoupili Jan Jirásek a Michal Rogalski proti Stanislavu Kohoutkovi s Adamem Mendrekem. Naší dvojici se podařilo soupeře přehrát ve 3 setech a upravilo celkové skóre utkání na 6:2 pro So Brno Jehnice. Čeká nás ještě dlouhá cesta za splněním cíle a to postupu do čtvrtfinále. Hned další kolo ukáže, jakou budeme mít šanci, když se utkáme s nováčkem soutěže USK Plzeň a TU Liberec.

Chtěl bych touto cestou poděkovat za úžasnou podporu fanoušků, lepší nikde nejsou, podporu členů klubu při organizace akce, Markovi Schořovi našemu novému pracovníku přes médie:).

Velké díky patří všem partnerům klubu a ČT 24 sport za odvysílání reportáže z utkání. Další reportáž bude tento čtvrtek 17.10.  v progrmu sport v regionech.

FOTOGALERIE: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/1.kolo_exraliga_2013_2014_Dobruska_Brno/

Partneři extraligového družstva:

https://www.maxi-pizza.cz/,

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno