Falco cup - RSC Středočeského kraje "A"

09.06.2015 12:24

     První červnovou sobotu jsme vyrazili na předposlední turnaj kategorie U15. Tohoto turnaje se z našeho kraje zúčastnila dvě družstva a to RSC středočeského kraje "A" - Vojta D., Michal M., Honza Holeček, Péťa J., Áďa S, Verča Čiháková a RSC středočeského kraje "B" - Malý, Vraštiak,  Nešněrová, Kusá, Brejchová, Pavlíček.

     První den bylo na plánu odehrání skupin a první zápas v následujícím pavouku. Družstvo "A", které bylo nalosováno do skupiny A hrálo první zápas proti  Výběru východních Čech. V něm jsme bohužel neuhráli ani jeden bod a prohráli 0:5. Druhý zápas jsme si zahráli proti Výběru jižní Moravy. Tady se nám již dařilo  o malinko lépe. Konečný výsledek už nebyl s nulou, ale povedlo se nám vyhrát jeden zápas, takže jsme prohráli 1:4. Naše výkony se stále zlepšovaly. V dalším zápase proti Výběru Liberec jsem si konečně vydřeli své první vítězství.  Zápas skončil 3:2 pro nás a my jsme se tím umístili na 3. místě ve skupině. A naše zlepšování neustávalo. Poslední sobotní zápas proti RSC středočeského kraje "B", který se již počítal do pavouka, byl 100% úspěšný a my jsme si na své konto připsali první "bezporážkové "vítězství.

     V sobotu večer nás Vojta opustil a jel za svými příbuznými, my ostatní jsme se vydali do restaurace na večeři. Děkujeme Morávkům za vybrání skvělé restaurace, opravdu jsme si všichni pochutnali. Po večeři jsme se ještě vydali na překrásnou procházku okolo Liberecké přehrady.

     Samozřejmě jsme se ani na tomto turnaji neobešli bez nějaké té lumpárny. Áďa opět nezklamala a měla plán:  "schováme se, pojďte honem!". Schovali jsme se rodičům nad cestou v lese. Nakonec jsme se jim ukázali, ale mělo to háček. Mysleli jsme, že budou naštvaní, ale oni ukázali svůj smysl pro humor a vyběhli na nás s klackem v ruce jako neandrtálci. Po tomto zážitku jsme šli zpět k vysokoškolským kolejím, kde jsme narazili na mluvící automat se zmrzlinou ... : ). Večer byl opravdu pestrý, ale zodpovědně jsme si řekli, že půjdeme brzy spát, abychom vyhráli nejdůležitější a nejtěžší zápas turnaje. 

     Ráno, v rámci přípravy na něj, jsme si šli zaběhat, ale bylo by to zvláštní, kdyby se opět něco nestalo. Áďa Brejchová z týmu "B" byla běhat s námi a Áďa S. se rozhodla, že musí zlikvidovat soupeře, a tak ji při běhu "omylem" podkopla nohy. Áďa B. se z ranního běhu vracela s odřeninami na koleni a lokti....Po snídani jsme se vydali do haly, kde jsme se protáhli a šli jsme na to .... V tomto zápase se všichni vyšťavili tak, až z nás zbyli pouze chodící křížaly. Áďa s Honzou v mixu, Vojta s Péťou ve dvouhře, Michal s Honzou a Péťa s Verčou ve čtyřhře. Sice jsme všichni nevyhráli, ale jako tým ano a vybojovali jsme si tak celkové páté místo.

     Všem děkuji za spolupráci a týmovou hru, byli jste opravdu skvělý .....

autorky: Péťa a Áďa

PS: je vidět, že Míša to má pod kontrolou:)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno