Finále Kladno Junior Cup 2013

19.05.2013 10:13

V sobotu 18. 5. 2013 se rozhodlo o vítězích v  jednotlivých kategoriích seriálu turnajů Kladno Junior Cup 2013. BaC Kladno měl mezi desítkou nejlepších hráčů v každé kategorii celkem šest svých zástupců. A jak se jim vedlo? Lukáš Bystřičan v U9 mohl jen překvapit, což se bohužel nestalo a obsadil desáté místo. Stejně se vedlo i Martině Suchánkové v kategorii U10. Vojta Volf skončil v nejstarší kategorii šestý, ale moc nescházelo a bojoval o bronz. Honza Altera si o bronz zahrál, ale dnes bohužel neuspěl a obsadil v U10 čtvrté místo. Nejlépe se dařilo Adéle Schořové a Michalu Morávkovi. Oba se dostali do finále a oba si v něm zahráli tři sety. Zatím co Adéla byla po posledním míčku smutná z druhého místa (za stavu 9:9 ve druhém setu rozhodli dvě prasátka), Michal se mohl radovat z turnajového vítězství.

V celkovém pořadí po třech turnajích obsadili hráči BaC Kladno ve svých kategoriích tato místa: Adéla Schořová (U10) 2., Honza Altera (U10) 3., Michal Morávek (U11) 4., Vojta Volf (U11) 6., Adéla Schořová (U11) 8., Martina Suchánková (U10) 9., Lukáš Bystřičan (U9) 11.

Po konečném vyhlášení následovala tradiční korunovace králů a královen pro rok 2013. Letos náš oddíl mezi nimi své zástupce bohužel neměl, přestože jsme na začátku měli tři reálné naděje. Honzík Altera se rozhodl startovat ve starší kategorii, kde obsadil super 3. místo, Michal Morávek vyhrál dva turnaje, ale účast na MČR ho odsunula na 4. místo a Adéla Schořová byla dva míčky od trůnu, ale oba se překulily na špatnou stranu sítě.

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno