FUNGOVÁNÍ KLUBU A BADMINTON PRO VEŘEJNOST

09.10.2020 08:12

Vážení členové klubu a návštěvníci haly,

s ohledem na vyhlášené podmínky fungování sportovních zařízení vám sdělujeme že:

Od 9.10.2020 jsou pozastaveny všechny sportovní akce v hale - tréninky pro všechny tréninkové skupiny. Termín zahájení činnosti je plánován na 26.10.2020. Budete zde informováni. Tréninkové skupiny obdrží v případě možnosti venkovního tréninku info od vedoucích tréninkových skupin.

Od 9.10.2020 je pozasataven pronájem badmintonových kurtů pro veřejnost a také zrušeny pronájmy haly na jiné sporty. Termín zahájení činnosti je plánován na 26.10.2020. Budete zde informováni.

POSLEDNÍ akce, které proběhnou jsou:

Sobota 10.10.2020 kvalifikační turnaj kategorie U11

Neděle 11.10.2020 Kladno Open - GPC U17

Všichni účastníci akcí jsou povinni respektovat pravidla a nařízení vlády při účasti na těchto akcích a nařízení BaC Kladno, z.s. jako provozovatele objektu čp. 2771, Wolkerova.

Zde předkládáme info z vládních nařízení:

Schválená krizová opatření mimo jiné znamenají, že od půlnoci 9. října se nově zakazuje provoz heren a kasín, provoz a používání vnitřních sportovišť (s výjimkou tělocviku na prvním stupni základních škol), provoz umělých koupališť a veškerých wellness zařízení, pokud se nejedná o zdravotní služby, a také návštěvy a prohlídky zoologických zahrad a veškeré organizované zájmové, rekreační a další kroužky pro děti od šesti do 18 let.

Divadla, kina a organizované sportovní akce budou za stávajících podmínek fungovat až do nedělní půlnoci. Od pondělí se ale na ně bude vztahovat druhá, přísnější vlna opatření, která bude platit 14 dnů. Během tohoto období budou zrušeny všechny kulturní, sportovní a společenské akce, bohoslužby, taneční či spolkové akce, a to jak amatérské, tak profesionální, pokud se na nich sejde více než deset osob uvnitř či dvacet osob venku, pokud se nejedná o členy jedné domácnosti.

Věříme, že opět budeme moci brzo trénovat a pevné zdraví a nervy.

Foto z posledního společného posilování, snadd již brzy znovu.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno