Goram Cup Žalany 2013

02.12.2013 20:37

Ve stejný den, jako se konal  2GPA U13 v Mostě, se v Žalanech u Teplic pořádal Goran Cup 2013, otevřený turnaj kategorie U15. Kolem sedmé hodiny ranní se do Žalan vypravilo i kladenské čtyřčlenné mládežnické družstvo ve složení: Adéla Srbová, Sonja Schořová, Anežka Nováčková a Kryštof Hartman. V místní tělocvičně se k této skupině přidala ještě Petra Janošová ze Sokola Jílové.  Jelikož se jednalo o turnaj kategorie „C“, ambice některých hráčů myslím byly větší, než nakonec ukazuje výsledková listina.  Co se týče výsledků a následného celkového umístění, byli všichni hráči očividně velmi zklamaní a smutní.

Snad jen dělené třetí místo v mixu mohlo vyvolat na tváři Anežky a Vaška Podivína z SK Proseku Praha slabý úsměv.

Výsledky i hra samotná ukázaly, že opravdu není důvod k radosti a že je nejspíš potřeba ještě cosi změnit a vylepšit. Jediný, kdo asi bude od vedení klubu pochválen, bude Petr Janošov,který měl „na starosti“ míčky. Spotřeba byla opravdu minimální. V tom jediném jsme možná jako klub porazili ostatní oddíly.

Nálada i atmosféra mezi hráči i přes výsledky byla výborná a musím uznat, že snaha a touha všech podat co nejlepší výkon byla viditelná. Hráči se navzájem občas i povzbuzovali a celý turnaj si užili. Vše bylo zakončeno „slavnostní“ večeří ve slánské pizzerii, kde Kryštof bavil děvčata velmi pikantními historkami.

Jarda N.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno