GP-C Hamr Open U13, U11 a U9

06.10.2013 10:10

V sobotu 5. října se uskutečnil tradiční Hamr Open, turnaj určený kategoriím U13, U11 a U9. Jak již název napovídá, turnaj se konal v areálu Hamr Praha a na patnácti kurtech tohoto sportovního centra se představilo více než sto padesát hráčů a hráček z celé České Republiky. Badminton Club Kladno na něm reprezentovali: Michal Morávek, Adéla Schořová, Pavel Hrubec, Vendulka Srbová a Terezka Šímová. Navíc naše barvy posílil i Radek Janošov, který sice startuje v barvách Sokola Jílové, ale trénuje na Kladně a jehož jsme už tak nějak adoptovali.

Pro Vendulku a Terezku to byl první turnaj v jejich kariéře, ale ve startovním poli se neztratily a obě si připsaly v kategorii U9 pár vítězných zápasů. Nasbíraly spoustu zkušeností, které se jim budou do dalšího sportovního života jistě hodit. Pavel Hrubec, od října nová posila Kladna, startoval ve dvou kategoriích zároveň. Svojí kategorii U9 vyhrál a ve vyšší U11 skončil, stejně jako Radek Janošov, těsně pod stupni vítězů. V nabyté konkurenci výborný výsledek. Adéla Schořová v U11 a Michal Morávek v U13 byli oba shodně v pozici turnajových jedniček. Svou roli zvládli a turnaj vyhráli, i když Michal se na to hodně nadřel. U obou bych pochválil zlepšující se tendenci výkonů. Po mdlém září se oba začínají dostávat do herní pohody. Z šesti možných si BaC Klano připsalo na své konto hned tři zlaté medaile. Radost byla veliká a nálada v týmu skvělá.

   

Všichni hráči a hráčky si zaslouží pochvalu za vzornou reprezentaci BaC Kladno. Totéž platí pro doprovod z řad rodičů za neochabující povzbuzování po celý dlouhý den. Zvláštní poděkování patří rodině Srbových za vykrmování Adélky a paní Hrubcové za hezké fotky.

 

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno