GPA U15 ORLOVÁ

15.02.2016 16:54

Druhý únorový víkend se v blízké Orlové konal  1.GPA  turnaj kategorie GPA.

Z našeho klubu se jej zúčastnili dva zástupci a to Michal Morávek  s  Vojtou Volfem , který si díky neúčasti Radka Janošova zahrál nakonec  všechny tři disciplíny. Ve smíšené čtyřhře nejprve nestačil Vojta společně s Áďou Brejchovou na pražskou dvojici Bízek – Šilhavá ( 12 , 16 ) a poté dohrál i Michal s Kačkou Mikelovou, kdy v osmifinále , poté co měli jako nasazený pár první kolo volné , prohráli ve vyrovnaném zápase s dvojicí Wanke – Studená  ( 20 , -12 , -23 ) .

V jednotlivcích narazil Vojta hned v prvním kole na velmi dobře hrajícího Vráťu Erharta z Astry Praha, který se nakonec  probojoval do nedělních semifinálových bojů.  Bohužel nenašel na soupeře účinnou zbraň, takže i dvouhra skončila pro Vojtu velmi brzy. Bohužel z důvodu daného počtu hráčů, nehrál ani zápas o pořadí. Michal se dostal díky losu doprostřed  herního  pavouka, takže jej v prvních dvou kolech neměli čekat hráči nasazený jako jednička nebo dvojka. V kole prvním si  poradil s dobře hrajícím a nevyzpytatelným  Pavlem Bršťákem  z  Nejdku ,ale  v  druhém narazil na Martina Dostála, kterému po dvou vyrovnaných setech podlehl v setu třetím již bez většího odporu (7:21).Nutno podotknout, že celý zápas ovlivnilo Michalovo namožené zápěstí a  znova nám z nějakého záhadného důvodu přestali pracovat v druhé polovině zápasu nohy.  

Turnaj jsme zakončili čtyřhrou chlapců , kde Vojta s Míšou zkusili přehrát dvojici Kostelecký –Matula , ale ani tentokrát soupeř nedovolil našim hráčům víc , než by jsme potřebovali . Tak jsme se po porážce ( 9 , 12 ) rozjeli na dlouhou cestu domů.

Nakonec se obvykle píše hodnocení turnajového pořádání, nebo poděkování pořadateli. Neodpustím si tedy Nepoděkovat za organizaci turnaje. Nebudu rozepisovat zápory celého pořádání, jen si myslím, že organizace turnaje pro výběr nejlepších hráčů z celé republiky by mohla být důstojnější  a na vyšší úrovni. Přesto se těšíme na  2.GPA  U15 který se bude konat v Aši . 

autor: Pavel M.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno