GPB Pardubice U15

21.03.2016 19:09

O víkendu se tři zástupci našeho klubu Michal Morávek, Radek Janošov a Honza Altera vydali do Pardubic zkusit poměřit své síly se soupeři z koutů celé naší republiky. První turnaj GPB této sezóny přilákal mimo prvních osmi hráčů republikového žebříčku spoustu kvalitních soupeřů. Po našem příjezdu to opravdu vypadalo, že kdo měl ruce,nohy, raketu  a  právo startu vyrazil v sobotu ráno do Pardubic. Pořadatelem byl TJ Sokol Polabiny a hrálo se na jedenácti kurtech v pardubické univerzitní hale.

            Miki, Ráďa i Honzík  startovali ve všech třech disciplínách a kladenskému klubu rozhodně neudělali ostudu. Přestože Honzík i Ráďa vypadli v prvním hracím kole smíšené čtyřhry i jednotlivcích je potřeba je pochválit za jejich výkon i nasazení, které potvrdili oba výhrou v zápasech o pořadí.. Ve čtyřhře chlapců se klukům podařilo uhrát první kolo a vypadli až s nasazenou dvojicí Kozelský-Matula.

            Michal odehrál v sobotu celkem osm zápasů, přičemž ani jednou neokusil chuť prohry a svým výkonem si zajistil semifinále ve všech třech herních disciplínách. V předposledním sobotním zápase čtyřhry chlapců, kterou hrál společně s Honzou Blažkem z Rychnova nad Kněžnou, však začala Michala omezovat ve hře bolest  trapézového svalu  pravé ruky. Tento handicap jej bohužel neopustil ani v neděli, kdy se zranění ozvalo ještě silněji v první polovině zápasu smíšené čtyřhry, kterou hrál společně s Adélou Chadimovou z FSpS Mu Brno. Po delším zvážení jsme se rozhodli z důvodu obavy rizika vážnějšího zranění přetíženého svalu zbytek zápasů skrečovat. I přesto si za tři získaná bronzová místa zaslouží pravé poplácání po ramenou. Počkáme však na úplné doléčení.

Kompletní výsledky turnaje jako vždy po kliknutí na obrázek.

 

Pavel a Míša

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno