GPC KLADNO OPEN

10.03.2017 08:54

Po sobotním turnaji mládežníků jsme uspořádali GPC dospělých KLADNO OPEN 2017. Po přihlášení účastníků se jednalo o přebor BaC Kladno s pár odvážlivci, kteří se nebáli vstoupit na naší horkou půdu – palubovku. Psát o tom, že tyto turnaje jsou nejlepší pro mladé hráče, kteří se mohou vyhrát a také získat body do žebříčku a ne jen stále startovat v kvalifikacích turnajů GPA je asi zbytečné, ale nedá mi to. Jako trenéra mě těší, že naši junioři přišli všichni a neztratili se.

Nejméně se nám dařilo ve dvouhrách a to nejméně znamená to, že naši zástupci skončili „až“ na 2. a 3. místě. Párové disciplíny byly naše a čtyřhra mužů byla v režii pouze kladenských hráčů. Finále svedlo dohromady generační souboj mezi zástupci nové generace Michala Morávka (14) s Vojtou Dvořákem (16) a zkušené generace Dana Skrčeného (38) s Jiřím Konupkou (50). Zkušenosti převážily bojovnost a Dan s Jirkou drží stále svoji neporazitelnost na turnajích, na který společně nastoupí do čtyřhry. Nastupující kladenská generace byla vidět v mixu, kde se spojili Dan Skrčený s Adélou Srbovou (16) a celý turnaj vyhráli.

Poděkování patří za dobrou reprezentaci klubu: Monika Dufková, Adéla Srbová, Vojtěch Dvořák, Michal Morávek, Vojtěch Volf, Robert Novotný, Tomáš Modlinger, Oldřich Pokorný. Díky patří fotografovi P. Morávkovi a organizátoru J. Modlingerovi.

V červnu na viděnou.

Výsledky: GPC pavoukdospělí_Kladno OPEN 5_3_2017.xls (67072)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno