GPC U13 KLADNO

01.12.2023 09:14

V neděli  jsme u nás v hale pořádali turnaj pro borce v kategorii U13 a nutno podotknout, že se organizačně i výsledkově povedl. U chlapců jsme zastoupení tentokrát neměli, ale u dívek byli dvě želízka v ohni. Na turnaj jsou nominovány Sophia Mikolášová a Karolína Charvátová. Pro jednu  jde o sbírání cenných zkušeností, bez kterých to jak víme nejde a druhá, ostřílenější by si v domácím prostředí ráda ochutnala medailové stupně vítězů.

Sofinka nasála první  turnajové zápasy, do kterých  šla s vervou  a všichni jsme rádi za její první turnajové body a věříme, že zkušenostmi její výkony jen porostou. Druhá ze slečen potvrzuje ambice a již v  mixu s Filipem Hermannem z Benátek docházejí  do finále, kde nastupují proti  také ve výborné formě hrající dvojici Kotek - Ševelová. První finále turnaje, třísetová bitva  a hned to cinklo! Zlato zůstává doma a Kája se s Filipem radují při své společné premiéře ze zlata.
Singl je ve znamení zkušenějších a do semifinále postupují dle předpokladu  první čtyři  nasazené. Kája hraje opět třísetovou bitvu, tentokrát v koncovce pro soupeřku, škoda. Finálový postup byl  blízko, ale i tak opět na bedně.
V rozjetém turnaji se těšíme na čtyřhru a právem. Kája se s benáteckou Terezou Tomáškovou probojovali  až do finále, kde se jedná znovu o třísetový zápas. Bohužel  pro děvčata, překvapení se nekoná, i když tomu bylo blízko a první nasazený pár Štěrbová/Ševelová uhrávají koncovku třetího setu a vítězí.
Únava vítězí nad zklamáním z finálové prohry a nakonec v celkovém součtu (zlato, stříbro a bronz) se vyloudí i úsměv ;).
Pracovat se na sobě musí dál, bez  toho to prostě nepůjde... za BaC Kladno gratulujeme k úspěchu!
 
V sobotu vyrazil Martin Brož na tour do Hořovic a byla to úspěšná tour, protože se domu vrací s medailí hodnoty stříbra na krku. Naši nejstarší junioři startovali na kvalifikačním turnaji kategorie U19 a vedlo se převelice. Byl tu zisk řady mědailí mezi skupinkou V. Jonáš, J. Svoboda, Š. Kruncl a K. Jonášová. Malví Skrčená získala po vellice kontorlovaném výkonu celkem 3 postupy na MČR a za to ji patří velká gratulace.
 
Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno