GPC VINOŘ POKOŘENA

18.09.2019 16:11

V neděli 15.9 vyrazili Vojta Volf a Michal Morávek na GPC Dospělých do Vinoře. Oba nastoupili pouze do dvouhry a čtyrhry, kterého si zahráli spolu.

Hned po příjezdu nastoupil Michal na první kolo dvouhry, protože se ani nestihl rozcvičit, dopadl zápas proti Lukáši Kurzovi trochu jinak, než jak by Michal Očekával, soupeř měl dokonce 2 matchbally. Nakonec se ale podařilo Michalovi zvítězit a postoupit tak do dalšího kola. Vojta měl trochu smůlu a hned do prvního kola mu byl vylosován Václav Bláha, třetí nasazený hráč turnaje. To však Vojtu nezaskočilo a nastoupil do zápasu s plným nasazením, i tak to ale na pozdějšího finalistu nestačilo. V druhém kole si Michal zahrál proti Libereckému Nývltovi, kterého poměrně kontrolovanou hrou porazil a postoupil do semifinále, ve kterém si zahrál proti Davidovi Sklářovi, ten už za sebou měl poměrně dost zápasů, tudíž nekladl moc velký odpor a Michal po dalších dvou setech postoupil do finále. Ve finále porovnal síly proti již zmíněnému Václavu Bláhovi. Hned od začátku hrál útočnou a tvrdou hru, finále dokázal vyhrát 21:19 21:16 a z turnaje si odváží zlatou placku.

Ve čtyřhře si kluci zahráli se zkušenými pardubickými hráči Ehm – Skála, kteří později turnaj ve čtyřhře vyhráli. Od začátku do konce bojovali, avšak na pardubickou dvojici to nestačilo a kluci prohráli v poměru 22:20, 21:19, možná stačilo jen trochu štěstí a povedlo by se.

Výsledky dvouhry zde: https://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=4F91875A-BE7F-4313-BE6E-8B4750D9906B&draw=8

Také chceme poděkovat Danielovi Skrčenému za badmintonovou přípravu a firmě VICTORSPORT za veškeré vybavení.

autor: Miki M.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno