HISTORICKÝ ZÁPIS DO HISTORIE EXTRALIGY

07.12.2015 20:36

Jak píše klasik, prokletí domácích kurtů v podobě proher s So Dobruška ještě nekončí. V sobotu 5.12.2015 jsme chtěli uspět v domácím utkání proti tradičnímu rivalu o postup do čtvrtfinále a tím je So Dobruška. Na utkání jsme se dobře připravili, halu vyzdobili v rámci výstavy pozvánek a vrhli se vstříc osudu. Osud je stále lehounce vykloněn ze své trasy a hned první důležité utkání nám zamíchal karty jinak, než jsme si přáli. Těsná prohra koncovek 1 a 3 setu v mixu rozhodla o bodu pro soupeře, který se nakonec ukázal jako důležitý a rozhodující. Další utkání se vezla ve velice vysokém tempu, ale bohužel se nepodařilo získat štěstí na svou stranu. Podařilo se nám po krásných utkáních vybojovat důležitou remízu a v historicky prvním utkání v nastavení na jeden zápas v základní části jsme pokračovali ve sbírání smolných výsledků. Divácky se jednalo jistě o velice zajímavé utkání, když jsme předváděli bojovný výkon v každém utkání. Soupeř získal rozhodující bod v nastaveném zápase a odváží si velice cenné body.

V nedělním utkání s Českým Krumlovem jsme si řekli, že musí vše sednout a pak to dobře dopadne. Vše sedlo, ale zase jinak než jsme chtěli. Soupeře jsme překvapili novou sestavou a hned od prvních míčů jsme se snažili přiklonit si vítězství na svou stranu. Bohužel i v tomto důležitém utkání si štěstí vybralo druhou stranu sítě a hezky si tam lebedilo.  Výsledek 7/1 pro soupeře zní jednoznačně, ale všechna utkání se hrála na výborné úrovní, bohužel smůla se držela našich raket a v rozhodujících momentech se nezadařilo.

Není třeba věšet hlavu, vše máme ve svých rukou a tým se dobře připraví na poslední 3 utkání. Věříme, že štěstěna nám bude nakloněna a podaří se nám probojovat do čtvrtfinále.

Děkuji týmu za bojovný výkon a věřím, že z výsledků si všichni vezmou ponaučení do důležitých utkání a ještě přidají. Poděkování patří celému organizačnímu týmu v čele s vrchní rozhodčí Monikou Erbenovou. Poděkování patří všem divákům, kteří nás přišli podpořit a opět naplnili halu. V dalším domácím utkání, které hrajeme v sobotu 19.12.2015 od 13.00 se pokusíme překvapit velkého favorita soutěže So RadMet Praha.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno