HRÁČSKÉ LICENCE

05.09.2012 10:21

PŘEČTĚTE POZORNĚ !!!

 

Registrace a platba nových hráčských licencí!

 

Výkonný výbor ČBaS na svém zasedání 18. července odsouhlasil nový způsob registrace a platby nových hráčských licencí.

ČBaS najíždí na systém elektronických licencí. Do budoucna již tedy ČBaS nebude vydávat tištěné kartičky jednotlivým hráčům a všechny licence budou evidovány pouze elektronicky a ověřovány při soutěžích přímo na serveru ČBaS.

Nové licence mají platnost jeden kalendářní rok. Stávající licence vyprší dne 31.12.2012 a od nového roku bude povinností každého člena zajistit si platnou hráčskou licenci.

Prostudujte si proto pozorně postupy: Registrace člena ČBaS a Platba hráčské licence.

KONTROLA PLATNOSTI VAŠÍ LICENCE !!!

Pro start v soutěžích Grand Prix jednotlivců i družstev všech věkových kategorií U13, U15, U17, U19 a dospělých pořádaných ČBaS a získání bodů za umístění do žebříčků musíte být řádně zaregistrován u Českého badmintonového svazu a musíte mít platnou licenci.

Od počátku roku 2013 bude poplatek za roční licence činit 100 Kč a roční licence bude vždy platná do31.12. příslušného roku.
 

INFO k přechodnému období (rok 2012): Licence končící v letošním roce a nové žádosti se vystavují pouze pro rok 2012 s cenou 100/Kč/licence.

BADMINTON CLUB KLADNO ZAJIŠTUJE PRO SVOJE ČLENY VYSTAVENÍ LICENCÍ HROMADNĚ. NÁKLADY NA VYSTAVENÍ LICENCE HRADÍ ČLEN DO POKLADNY KLUBU A KLUB PROVÁDÍ NÁSLEDNOU PLATBU ČBaS.

Bez vystavení platné el. licence nebudou hráči započítány žádné body z turnajů kategorie C a nemá právo účasti na turnaji kategorie A a B. V soutěži družstev budou zápasy hráčů bez platné licence skrečovány ve prospěch soupeře.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno