HRADEC KRÁLOVÉ

29.01.2019 07:49

Poslední lednovou sobotu jsem se Já (Morávek Michal) společně s Honzou Alterou vydal do Hradce na GPA-U19. Já jsem na turnaji startoval ve všech disciplínách a Honza se zde pustil pouze do dvouhry.

V mixu jsme v prvním kole společně se Šárkou Líbalovou porazili pár Erhart – Staňková. Ve druhém kole na nás čekal pár Dostál – Šilhavá, bohužel si Martin s Radkou vedli lépe v koncovce třetího setu a postup do čtvrtfinále vyhráli 21-12 16-21 23-21.

První kolo dvouhry jsem sehrál s Tomášem Paterou, se kterým jsem si poradil ve třech setech. Honza narazil na pozdějšího finalistu turnaje o 2 roky staršího a zkušenějšího Jiřího Derku, a tak mohl pouze překvapit, což se mu nepovedlo, tak alespoň sbíral zkušenosti.  Já pak dále po dvousetovém zápase s Petrem Janouškem postoupil až do čtvrtfinále, kde jsem narazil na ¾ nasazeného hráče Jaroslava Chlubnu. Celý první set jsem měl navrch, ale nakonec ho vyhrál soupeř, v druhém setu jsem se opět zkoncentroval a bylo vyrovnáno. V třetím setu našel více sil soupeř a tak postup do semifinále vyhrává on.

Do čtyrhry jsem se přihlásil s Vaškem Palánem, s kterým jsem nikdy před tím nehrál. Vašek je výborný deblista a tak jsme předpokládali, že by pro nás turnaj mohl být úspěšný. S Vaškem jsme ale nebyli nasazeni a bohužel hned první kolo nás čekal favorizovaný pár Grund – Aubus.  První set jsme dokázali zvítězit, druhý set byl vyrovnaný a bojovali jsme až do posledního míče, bohužel ho v koncovce vyhrál soupeř. Třetí set se nám s Vaškem už tolik nedařilo a zápas i turnaj pro mě končí.

I když výsledky tomu neodpovídají a z turnaje si nevezu žádnou placku, se svým výkonem jsem poměrně spokojený.

Také chci poděkovat Danu Skrčenému a Victor-sport za vybavení a podporu

Michal Morávek

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=B955AB21-E3DE-46CC-A393-9988BF30AC74

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno