HRAJEME NA VŠECH FRONTÁCH

25.04.2023 08:38

Předposlední dubnový víkend nám představil naše účinkující hráče na mnoha představeních. Na turnaji GPA U17 startovala v Brně Malví Skrčená, Tomáš Černý, Kája a Ela Náprstkovi na turnaji U9+U11 a domácí kurty v neděli hostily turnaj GPC dospělých, kde startovali Klárka a Váša Jonášovi, Vojta Volf, Michal Morávek, Jan Altera, Jirka Konupka a Monča Dufková.

Malví na republikovém turnaji nejvyšší kategorie hrála čtyřhru a smíšenou čtyřhru. Ve čtyřhře se nedařilo a skončila se spoluhráčkou T. Czajovou po 3 setech před branami semifinále. Chuť si spravila v mixu, kdy po dramatických bojích prošli se spoluhráčem L. Pacákem do finále. Zde byl vidět velký badminton, když po boji padli naši výsledkem 22:20, 19:21 a 18:21. První finále na GPA se počítá. Na domácích kurtech bojovali naši hráči výborně, když vyhráli čtyřhru mužů – Altera/Morávek, velice nečekané a o to příjemné stříbro vybojovala K. Jonášová,ke kterému s M. Dufkovou přidaly stříbro ve čtyřhře žen. Bronzové medaile získali V. Volf s J. Konupkou a V. Volf s M. Dufkovou. Krásné představení na domácích kurtech. Turnaj nejmladších se podařil nové naději klubu Tomáši Černému, který vyhrál svou kategorii a získal první zlatou medaili. Touto zlatou tečkou zakončil úspěšný víkend našeho klubu.

Ve dnech 22.3.-23.3. se uskutečnil 35. ročník turnaje o ČESKOKRUMLOVSKÝ POHÁR regionálních výběrů kategorie U-13 kam byla nominována za středočeský kraj a náš klub reprezentovala Kája Charvátová.

Očekávání turnaje byla veliká a pro Káju obrovská zkušenost, kdy měla možnost se dostat do konfrontace s absolutní špičkou své věkové kategorie. Nakonec byla součástí týmu, který vybojoval krásné 4. místo. Od "placky" kousek, ale ruku na srdce, první tři týmy ukázaly velkou sílu a oprávněně si dokráčely pro medailová umístění.

Káje přejeme spoustu dalších úspěchů, aby se mohla zúčastnit podobných akcí i v budoucnu a hlavně chutě na sobě pracovat.

Velká gratulace k výsledkům a poděkování za příkladnou reprezentaci klubu.

Výsledky naleznete zde: 

GPC Dospělých Kladno

Českokrumlovský pohár

GPA U17

U9 Skalka

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno