INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ 2016 a POZVÁNKA NA SVÁTEK BADMINTONU

16.07.2016 06:30

Termín se nám pomalu blíží, tak je tu pro vás připravena informace co s sebou a další důležité informace:

Co s sebou a sraz pro ty co jedou s námi od haly: seznam věcí s sebou16.pdf (157556)

Pro ty co pojedou po vlastní ose a ještě jste s námi nebyli ve Zbraslavicích je odkaz zde: www.zbraslavice.eu/

Kdo se dopravuje samostatně, tak sraz ve Zbraslavicích v kempu U starého rybníka je v 16:00hod. V případě že se zpozdíte, nebo budete potřebovat informace tak volejte na tel.: 602256072 Dan Skrčený

V letošním roce s sebou bereme i fyzioterapeutku, která nám pomuže s řádným protahováním a případně odstraní nějaké ty bolístky. Základní pomoci s bolístkama jsou v rámci ceny soustředění. V případě větší rekonvalescence bude cena za rehabilitaci 50Kč. 

Další možností zábavy je možnost paintballu, informace zde: https://www.zbraslavice.eu/paintball-clid_320, tuto aktivitu si hradí účastníci sami. 

Doporučuji s sebou přípravky na drobný hmyz, hodně času budeme trávit venku a také nás čekají výlety po okolí jako je: cs.wikipedia.org/wiki/Sion_(hrad)

Pro lepší připravenost na soustředění a také na další sezónu tu máme cvičení, které je dobré zvládnout a tím si zlepšit fyzičku a dobře se připravit na soustředění a příští sezónu. Na soustředění vzít své výsledky s sebou ať se můžeme podívat jak jste se připravovali: program na tyden LP BaC Kladno 2016.xls (54272)
vyzva leto BaC Kladno 2016_příprava.xlsx (14006)

Od úterý nás čeká zahájení společné přípravy. Začínáme kondičními tréninky, nabereme fyzičku, začínáme v 18:00 hodm věci na běhání ven a také na cvičení v hale. Tyto tréninky jsou určeny pro tréninkovou skupinu Dan a hráče út a čt od manželů Švihlíkových a to ti hráči, kteří pokračují v trénincích i v příští sezóně. 

Závěry mají být příjemné s nádechem tajemna a těšení se, proto tu máme důležitou informaci k velké akci, která nás čeká v neděli dne 7.8.2016. Proběhne prezentace badmintonu jako olympijského sportu a také našeho klubu v..... - to uveřejníme příští týden:) Jedno je jisté, akce je na Kladně. Akce bude probíhat od 9:00 hod do 17:00hod. Celá akce bude probíhat jako akce pro širokou veřejnost, bude tam mnoho soutěží o hezké ceny, budete si moci zahrát badminton v prostředí novém a jedná se o první akci tohoto druhu v ČR. Na akci se objeví naši extraligový hráči, kteří se touto akcí loučí s extraligou na Kladně. Zvu vás tímto na tuto jedinečnou akci a veříme, že se vás sejde co nejvíce a užijete si s námi tuto jedinečnou akci. 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno