INFORMACE K ZAHÁJENÍ ČINNOSTI

21.04.2021 13:12

Vážení rodiče a členové klubu,

V rámci postupného rozvolnění a hledání možností tréninků, bychom rádi obnovili sportovní činnost. V tuto chvíli nemáme žádné možnosti pro přípravu ve sportovní hale. Na podmínky zahájení činnosti čekáme každý den. Naše hala je kompletně připravena nastartovat fungování ze dne na den. V hale jsou umístěny zásobníky na desinfekci, pravidelný úklid haly je prováděn speciálními přípravky na ochranu zdraví a v rámci využití času jsme provedli úklid a desinfekci všeho sportovního náčiní. Dále jsou připraveny desinfekční přípravky po každém skončení tréninků. DO haly jsme pro závodní hráče starší 13 let pořídili Airbike a také posilovací gumu na trénink odrazu.

V tuto chvíli koordinujeme možnosti zajištění tréninků ve venkovních prostorách tak, abychom mohli spustit všechny tréninkové skupiny. Informace Vám budou včas zaslány a počítáme obnovení činnosti od 3.5.2021.

Do té doby je vhodné pokračovat v domácím tréninku formou skoků přes švihadlo, běhy, kolo. A v rámci motivace běží akce 5 klubů o které jsme vás informovali a výsledky, kterých společně dosáhneme můžete sledovat zde na tomto odkazu: docs.google.com/spreadsheets/d/1NjpTzzFRVNCWWgPcf6MbuMPhJUrwLo9wV6HaArSs1e0/edit#gid=1925535805

Info k projektu Společně do Tokia najdete zde: spolecnedotokia.webnode.cz/

Své výsledky do cesty do Tokia posílejte na tel: 602256072 ve formátu-jméno, kolo/běh/atd/počet km.

Hodně pevných nervů, hlavně to zdraví.

Za BaC Kladno, z.s.

Bc. Daniel Skrčený, předseda klubu

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno